Oto Kokpit

2015 Yeni Kasa Volkswagen Passat 1.6 TDİ Highline İncelemesi

2015 Yeni Kasa Volkswagen Passat 1.6 TDİ Highline -  2015 Yeni Kasa Volkswagen Passat 1.6 TDİ Highline -3

Yorumlar
  1. Rami dedi ki:

    Bende 2016 model passat 1.4 tsi manuel trandline modelden alacaktım. Aracın km’ si düşük 20.000 de ve ikinci sahibi. Araca bindim denemek için motor sesi hiç yok hoşuma gitti, fakat tümseklerde süspansiyonlar çok ses çıkartıyor. Her neyse biraz hızlanayım dedim 70 km gibi bir hızdan sonra aşırı derecede içeri rüzgar sesi alma olayı var. Durumu ataştırdım ben düşünün passat gibi bir araçta durucam marka bir cam kullanılıyor ve bu camdan dolayı içeri ön ve yan camlardan aşırı bir ses alma olayı var passat gibi alma hayaliyle bekleti içinde olduğum bir araçta soğudum. 70 km hızdan sonra içeri ses alırmı bi araba dizel araçlar bile daha rahattı.

  2. emrece dedi ki:

    Herkes şikayet ediyor ama piyasa passat dolu bayiye gidiyorsun yüzüne be bakmıyorlar. Peki kim alıyor bu kadar passatı. Başka sitede 2.0 motorun testinde yol tutuşta insignia ya kafa tutacağa benziyor demiş adam.

  3. Emre ce dedi ki:

    Bende passat alacaktım sonra insigniaya bakınca araçtaki donanımlar beni cezbetti passat ise kuru araba. Fiyat farkı ise cabası. Ben opelden çok memnunum iyiki passat almadım arada 30.000 tl fark var üstelik yol tutuş konfor ve sürüş keyfî harika.

  4. Adem dedi ki:

    Abi yüksek paralara bu arabayı alıyosun sonuç hüsran bin kere düşünün bu aracı alacaksanız. Cam tavan çatırdıyor resmen ön camda rüzgar sesi kapıların hepsinde gıcırtı var. Yetmiyor gibi amortisörlerden de loklok ses yapıyor. Yazıklar olsun o volkswagene bi de servis ne için var diyolar serviste bi halt yapamıyor. Bu aracı hemen elden çıkaracam

  5. kenan dedi ki:

    sakın almayın yenı passat ben aldım 9 bındım bunada bın mek denırse 9ayda doksan defa servıse gıttım en sonunda 25bın tl ararına sattım gogusten ses glıyor on camdan ıcerıye asırı motor sesı gelıyor konsol dan teneke sesı gelıyor gelıyorda gelıyor kardeşım her yerınden bır ses ben dusdum zarar ettım sız dusmeyın sattım arkadaş bır gun bın mış tekrar ınternete atmış bu nasıl arac dıye

  6. ahmet dedi ki:

    Megane 3 den gectim passat B8 megane aynadan ruzgar sesi yapardi passat oncamdan yapiyor ayrica.Direksiyonda ki kumandalar yetersiz torpido cok kucuk orta ekran asagida kaliyor kullnirken ekrana bakiyorsunuz gozunuz yoldan ayriliyor mecburen. Ayrica mecburi olan yangin tupu eksik teslim ediyorlar.

  7. yılmaz kısacık dedi ki:

    LÜTFEN ALMADAN TEKRAR DÜŞÜNÜN DERİM PAYLAŞALIM HERKES BİLSİN GÖRSÜN benim için olmadı 2013 model passat 2 defa icine su aldı bundan dolayıda dedim deyişim kokudan dolayı 2015 model haylan aldım ama gene beni buldu sorunlar ama birtürlüde giderilemiyor arac defalarca avek otoya bırakıldı 3 4 gün kaldı her seferinde ama sorunu çözemiyolar bulamıyolar o nedenlede kesinlekle iyi düşünün almadan önce ben onca sıfır araclar aldım ama doguş oto daki yaşadıgımın hiç birini yaşamadım cüngü sattıkları malın arkasında deyil doguş oto ama sadece rabbime havale ediyom o işini bilir !!!!

  8. huseyin dedi ki:

    Yüksek süratte on cam rüzgar sesi yapiyor

] }