Oto Kokpit

2021 Yeni Kasa Rolls-Royce Ghost Extended Tanıtıldı

2020 yılının dördüncü çeyreğinde teslimatlarına başlanacak yeni Rolls-Royce Ghost Extended, Ghost’un sürüş dinamiklerinden ödün vermeden, arka oturma alanında yapmış olduğu değişikliklerle aracı bir iş ofisine dönüştürmeyi amaçlıyor.


2021 Yeni Kasa Rolls-Royce Ghost Extended

Rolls-Royce müşterileri ile kapsamlı bir danışma süreci sonucu ortaya çıkan araçta, herhangi bir sedan otomobilden daha fazla arka bacak mesafesi yakalanmış. Ghost tasarım çizgisinin dışına çıkılmadan, sadece arka kapı açıklıklarını uzatarak 170 mm ekstra alan kazanılmış modelde, müşterilerin tasarımsal beklentileri araca oldukça yansıtılmış.

İlk defa bir jet kabin yapısını andıran tasarımlarla desteklenen arka kabinde, eğlenceyi de ön plana çıkarmak isteyen tasarımcılar, iki farklı derecede sıcaklık sağlayan, şampanya dolaplarını kabine eklemeyi unutmamış.

Sürüş teknolojisine bakıldığında, 600 metreden fazla aydınlatma mesafesine sahip özel üretim lazer farlar, vahşi hayvan ve yaya uyarısı, görüş asistanı gibi temel güvenlik önlemleri göze çarpmakla birlikte, uyanıklık asistanı, panaromik görünüm, aktif seyir kontrolü, şerit takip ve hayalet ekran göstergeleri ile üstün sürüş özelliklerini kullanıcıların hizmetine sunmaktadır.

Ghost Extended modelleri için özel olarak geliştirilmiş 6.75 litrelik 571 PS güç üretebilen motor 850nm tork ile en güçlü şartlarda kendini zorlamadan performans sergileyebiliyor. Büyük motorun getirdiği ekstra gürültü ise, – kabin içerisindeki dinginliği korumak adına – şasiye monte edilmiş yaklaşık 100kg’lık sönümleme malzemesi ile elimine edilmiş.

İç kabinde, Ghost Extended için özel olarak geliştirilen ahşap kaplamalar, obsidiyenayous ve dark amber renkleri ile birleşerek görsel bir ahenk yaratmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }