Oto Kokpit

2021 Yeni Dodge Durango SRT Hellcat Özellikleri ile Tanıtıldı

Dünyanın en güçlü SUV modellerinden birisi olarak karşımıza çıkan yeni araç Dodge Durango, uzun yıllar boyu zirvede yer alacak gibi gözüküyor. Kaputunun altındaki inanılmaz güçlü motoru ile birlikte dikkatleri üzerine çeken 2021 yeni Dodge Durango SRT Hellcat özellikleri ile tanıtıldı.

2021 Yeni Dodge Durango SRT Hellcat Özellikleri

Yeni Dodge Durango Hellcat paketi ile birlikte performans konusunda inanılmaz bir noktaya gelmiş durumda. Kaputunun altında inanılmaz güçlü bir motor olduğundan bahsetmiştik; işte motorun teknik özellikleri: 6.2 litrelik sekiz silindire sahip bir motora sahip olan bu araç aynı zamanda 720 HP gücünde ve 874 Nm tork değerine sahip. Bu güçlü araç 2021 yılında fabrikadan çıkacak ve heybeti ile görenleri şaşkına çevirecektir.

2021 Yeni Dodge Durango SRT Hellcat Donanımları

Aracın diğer teknik özelliklerine göz atmak gerekirse standart olarak aracın 8 kademeli otomatik bir şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca aracın çok güçlü bir SUV otomobil olduğuna bakmayın; spor otomobillere de meydan okur cinsten özelliklere sahip olan bu güçlü araç 0’dan 100 km/s hıza 3.5 saniye gibi bir sürede ulaşıyor. Maksimum hızı 290 km/s olarak belirlenmiş olan bu yeni araç bu denli hızlı olmasına rağmen SUV özellikleri ile 4 tona yakın bir yük çekme kapasitesine de sahip. Yapılan makyaj ile birlikte Durango ailesinin üyelerinden olan Hellcat’in iç tasarımında da gözle görülür iyileşmeler olmuşa benziyor. Konsolun merkezinde bulunan 10.1 inçlik multimedya ekran, deri döşeme, ısıtmalı koltuklar gibi özellikler karşımıza çıkıyor.

2021 Yeni Dodge Durango SRT Hellcat Kokpiti

Otomobil severler önümüzdeki sonbahar aylarında aracı sipariş etmeye başlayabilecekler. 2021 yılının ilk çeyreğinde sokaklarda olacak olan yeni Dodge Durango Hellcat, hem dünyanın en güçlü SUV modeli olması ile hem de spor arabalara taş çıkartacak özellikleri ile otomobil severleri mutlu edeceğe benziyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }