Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Opel Combo Life Özellikleri ile Tanıtıldı

Opel’in PSA grubuna geçmesinden sonra ortak ürünler teker teker yollara çıkmaya devam ediyor. Bu sefer karşımıza çıkan araç 2019 Yeni Opel Combo Life oldu. Yeni Berlingo ile büyük benzerlik içinde olan aracın sadece ön yapısında belirgin farklılık var. Hadi yeni combo’yu yakından tanıyalım.

2019 Yeni Opel Combo Life Özellikleri

Opel Combo’nun otomotiv tarihine ilk adımı 1986 yılında üretilen Kadett Combo ile oldu. A kodlu ilk kasanın yerini 1993 yılında B kasa aldı. Akabinde efsaneleşen yüzü 2001 yılına yollara çıktı. Fakat 2011 yılında marka bir ortaklığa gitti ve Fiat Doblo ile ortak üretime girdi. Combo D ülkemizdeki Bursa Tofaş fabrikasında üretildi. Vee söz sırası Combo E’de. PSA ortaklığının ürünü olarak ortaya çıkan yeni kasa opel combo modelini tanıyalım.

2019 Yeni Kasa Opel Combo Life İçi

Yeni Opel Combo Life iki farklı kasa tipi ile geliyor. Kısa kasa 4.40 metre uzunluğa, uzun kasa ise 4.75 metre uzunluğa sahip olup kısa olanı 5 koltuklu, uzunu ise 7 koltuklu oturma düzeni ile sunulacak. 1.8 metre yüksekliğe sahip olan araç, katlanabilen koltukları ile 2693 litreye kadar yükleme kapasitesi sunuyor. Burada teknik konuda şuan fazla bilgi yer almıyor. Şimdilik motor seçenekleri belli değil. Fakat PSA grubuna geçtiği için yeni kasa berlingo ile ortak motorları kullanacağını biliyoruz. Ayrıca 5 ve 6 ileri manuel şanzıman ve buna ek olarak 8 ileri otomatik şanzımanla motorların kullanıcıya sunulacağı açıklanmıştı. Teknik konuda daha fazla detay için birkaç gün daha beklemek gerekecek.

2019 Yeni Kasa Opel Combo Life Donanımları

Yeni Opel Combo Life donanımlarına bakacak olursak bu araçta çift bölgeli dijital klima, cam tavan, 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya sistemi, 230V giriş, 180 derecelik geri görüş kamerası, sürücü yorgunluk algılama, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon sistemi, yaya algılama asistanı, otomatik acil fren sistemi, hız sabitleme özelliği, şerit takip asistanı gibi oldukça üst düzey özellikler sunuluyor. Buna ek olarak uzaktan kumanda ile aktifleştirilen ısıtma sistemi ile araca binmeden önce Opel Combo Life iç mekanı ısıtıp sıcak hazır hale de getirebiliyor.

2019 Yeni Kasa Opel Combo Türkiye Fiyatı ve Donanımları

Şimdilik 2019 Yeni Opel Combo Life hakkında aktaracaklarım bu kadar. Kendisi hakkında 2018 Cenevre’de daha fazla bilgi edineceğiz. O zaman yeni bilgileri ekleyeceğim. Sırada fotoğraf galerisi var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }