Oto Kokpit

2016 Mercedes-Benz Bahar Rallisi Start Aldı

Havalar ısınmaya başladı ve tabiat yeniden canlanıyor. Bu arada baharın müjdecisi birçok gelişme de yaşanıyor. Onlardan birisi de 2016 Mercedes-Benz Bahar Rallisine start verilmesi oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu 23 Nisan coşkusunu dahil ederek İstanbul Park pistimizde başlatılan etkinlik ile klasik otomobil tutkunları bir araya getirildi. Mercedes-Benz Türk bünyesinde gerçekleştirilen Bahar Rallisine farklı modellerde 100’e yakın klasik otomobil ile katılım sağlandı.

2016 Mercedes Bahar Rallisi

Böylesine özel etkinliğe davet edilmeme karşın özel sebeplerden gidemediğim için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Güncel araçlarıyla zaten hayranı olduğum markanın geçmişte sunduğu birbirinden özel parçalarını bir arada görme fırsatını maalesef kaçırdım. Bu arada w115 kasa tutkunu olduğumu belirtip ralli hakkında birkaç bilgi vermeye de devam edeyim. Bu yarış İstanbul Park, Mercedes–AMG Lounge da çok özel günde start aldı ve birçok farklı klasik aracın katılımı ile başladı. Yarıştan kendi görüntülerimi aktarmak isterdim ama nasip olmadı. Bu yarış İstanbul ve çevresini kapsayan 220 kilometrelik parkurda, 6 özel etapta tamamlanacak. Öyle ki bu parkurun kolu İzmit’e kadar uzanacak ve başladığı yer olan İstanbul Park pistinde son bulacak. Klasik otomobil tutkunlarının kaçırmaması gereken çok özel bir organizasyon olduğunun altını çizip, yazımı burada sonlandırıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }