Oto Kokpit

2024 Yeni Kasa Hyundai Kona Görüntülendi

2024 Yeni Kasa Hyundai Kona Görüntülendi

Yeni kasa Hyundai Kona daha büyük yapısıyla geliyor. Kamuflajlı haliyle prototip versiyonu görüntülenen yeni Kona için geri sayım başladı. Önümüzdeki yıl üretim bandından inecek bu araç boyut artırarak kullanıcıya sunulacak. İşte detaylar…


2024 Yeni Kasa Hyundai Kona

Hyundai Kona, 2017 yılında Koreli markanın B SUV sınıfındaki yeni temsilcisi olarak lanse edildi. 2020 yılında da makyaj operasyonu geçiren bu araç özellikle dizel ve otomatik kombini ile ülkemizde fazlasıyla talep gördü. Hatta bu aracın birde Kona N adlı versiyonu iki litrelik turbo beslemeli 280 PS motorla kullanıcıya sunuldu. Fakat ülkemizde getirilmedi. Ayrıca elektrikli modeli de lanse edildi ve Türkiye’de satışa çıktı.

2024 Yeni Kasa Hyundai Kona Ne Zaman Çıkacak?

Şimdilerde ise yeni kasa Hyundai Kona için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Prototip modeliyle testlerde görüntülenen bu araç daha iri cüssesi ile dikkat çekti. Tamamen kamuflaj altında olduğu için tasarımına dair fazla söz hakkı vermemiş.

Yeni kasa Hyundai Kona için en belirgin söylenecek şey daha uzun aks aralığıyla yapılandırılıp daha geniş iç mekanla geleceğidir. Beklentilere göre bu aracın aynı zamanda i30’un yerini alıp C SUV olarak varlığını devam ettirecek. Önden çekişli ve dört çeker seçeneklerinin de olacağı yeni Kona’da hibrit motora ek olarak tamamen elektrikli versiyonlarının geliştirilerek sunulacağı beklenmekte.

2024 Yeni Kasa Hyundai Kona Ne Zaman?

Yeni Kona, 2023 yılının ilk yarısında üretim hattından inip global lansmanı ile karşımıza çıkacağı bekleniyor. Konu hakkında gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }