Oto Kokpit

2023 Yeni Kasa Audi A4 (B10) Görüntülendi

2023 Yeni Kasa Audi A4 (B10) Görüntülendi

Altıncı nesil Audi A4 görüntülendi. D premium sınıfın seçkin modellerinden birisi olan A4 için artık yenilenme zamanı geldi. B10 kodlu yeni kasa Audi A4 prototip modeliyle testlerdeyken görüntülendi. İşte detaylar…


2023 Yeni Kasa Audi A4

1994 yılından beri yollarda olan Audi A4, D premium sınıfın öne çıkan araçlarından biri olmayı başardı. Hatta Audi’nin en çok satan modeli olarak da biliniyor. BMW 3 Serisi ve Mercedes C serisi gibi sıkı rakipleri olan bu araç artık altıncı neslini bekliyor.

2023 Yeni Kasa Audi A4 Ne Zaman Çıkacak?

Yeni kasa Audi A4, daha büyük cüsse, daha şık far yapısı ve küçülmüş ön ızgarayla gelecek. Henüz hakkında fazla bilgi olmayan ve ağır kamuflaj altında testteyken görüntülenen altıncı nesil A4 için motor seçenekleri de güncellenecek. Artık içten yanmalı motorları yavaştan terk etmeye başlayan Alman üretici, plug-in hibrit destekli motorlarla karşımıza çıkacak. S4 modelini de yine hibrit destekli yollara çıkaracak olan firma, en güçlü modeli RS4’ü benzinli olarak sunmaya devam edebilir. Ayrıca A4 modelinin tamamen elektrikli versiyonu da seçenekler arasında yerini alacak. Şimdilik paylaşacaklarımız bu kadar. Gelişmeler oldukça güncellemeye devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }