Oto Kokpit

2023 Bentley Mulliner Batur Özellikleri ile Tanıtıldı

Bentley Mulliner Batur tanıtıldı. Markanın yeni lüks coupe modeli olarak lanse edilen Mulliner Batur, 18 adetlik sınırlı üretimle satışa sunulacak. Batur ismini Endonezya’nın Bali adasındaki Kintamani’de yer alan ve tarım açısından zengin bir su akışı sağlayan krater gölünden almaktadır. 740 PS 1000 nm tork güç üreten bu aracı yakından tanıyalım.


2023 Bentley Mulliner Batur Özellikleri

2023 Bentley Mulliner Batur, İngiliz firmanın lüks ile sportifliği bir arada isteyenlerin beklentisini karşılaması adına üretilmiş eşsiz bir parça olarak karşımızda duruyor. Bilinen Bentley tasarımının ötesine geçen hatlara sahip olan yeni Bentley Mulliner Batur‘un motor değerlerine de bakalım. 6.0 litrelik W12 turbo beslemeli benzinli motora sahip olan bu araç 740 ps ve 1.000 Nm tork güç üretiyor. Bu motora sekiz ileri çift kavramalı şanzıman eşlik ediyor.

2023 Bentley Mulliner Batur Kokpiti

2023 Bentley Mulliner Batur donanımları ve diğer detaylarına da genel hatlarıyla değinelim. 22 inçlik jantlar ve Pirelli lastiklerle gelen bu aracın ön tekerlerinde 10 piston 440 mm’lik, arka tekerlerinde ise 4 pistonlu 410 mm’lik fren sistemi bulunuyor. Ayrıca hız ayarlı havalı süspansiyonlar, elektrikli aktif viraj kontrolü ve eLSD (elektronik kilitli diferansiyel) gibi özellikler yeni Bentley Mulliner Batur modelinde bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

S.S.S

Bu araç 740 ps ve 1.000 Nm tork güç üretiyor.

2023 Bentley Mulliner Batur donanımları ve diğer detaylarına da genel hatlarıyla değinelim. 22 inçlik jantlar ve Pirelli lastiklerle gelen bu aracın ön tekerlerinde 10 piston 440 mm'lik, arka tekerlerinde ise 4 pistonlu 410 mm'lik fren sistemi bulunuyor. Ayrıca hız ayarlı havalı süspansiyonlar, elektrikli aktif viraj kontrolü ve eLSD (elektronik kilitli diferansiyel) gibi özellikler yeni Bentley Mulliner Batur modelinde bulunuyor.