Oto Kokpit

2022 Yeni Skoda Fabia Monte Carlo Özellikleri ile Tanıtıldı

Çek ailenin küçük modeli Fabia’nın dördüncü nesli Avrupa pazarında satışa sunulmuştu. Şimdi de serinin özel modeli yeni Skoda Fabia Monte Carlo tanıtıldı. İşte detaylar…


2022 Yeni Skoda Fabia Monte Carlo Fotoğrafları

Monte Carlo serisi, Skoda’nın Monte Carlo Rallisi’ndeki başarısına ithafen üretiliyor. Fabia’nın ikinci neslinde başlayan Monte Carlo serisi daha sonra Citigo, Yeti, Rapid Spaceback modellerinde sunuldu. Yakın zamanda ise Scala ve Kamiq modellerinde de Monte Carlo’ya yer verildi. Şimdi de dördüncü nesil Fabia’da devam ediyor.

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo temel yapıda güncel Fabia’dan farklı değil. Volkswagen grubun MQB-A0 platformunda üretilen bu araç, 1.0 litre TSI 110 PS ve 1.5 TSI litre 150 PS motor seçenekleriyle alınabilecek. En güçlü motor seçeneği olan ve 7 ileri DSG şanzımanla gelen 150 PS’lik üniteyle bu araç 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyede tamamlayıp 224 km/s son hıza kadar çıkabiliyor.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo

Monte Carlo modeline özgü olarak;
17 inçlik Procyon jantlar,
ön tampon, yan etekler, ön ızgara, yan aynalar, spoiler ve difüzörden oluşan body kit,
çift renk seçeneği,
içte kırmızı trimler,
spor koltuklar,
antrasit tavan gibi farklılıklar yeni Skoda Fabia Monte Carlo da sunulacak.

2022 Yeni Skoda Fabia Monte Carlo İçi

2022 Skoda Fabia Monte Carlo modelinde;
9.2 inçlik dijital gösterge paneli,
8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı,
kablosuz şarj alanı,
9 hava yastığı,
otomatik park sistemi ve aktif şerit takip asistanı gibi yeni ADAS donanımlarına da sahip olacak. Aracın güncel Fabia modelinde ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Bu konudaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }