Oto Kokpit

585 PS’lik Elektrikli 2022 Yeni Kia EV6 Fiyatı ve Özellikleri ile Tanıtıldı

2022 Yeni Kia EV6 ile, fütüristtik bir EV olarak benzersiz bir tasarım anlayışı tercih edilmiş. Saf ve zengin hacimlerde sofistike, yüksek teknoloji özelliklerinin bir kombinasyonunu kullanarak etkileyici bir tasarım anlayışı hemen dikkat çekiyor.

585 PS'lik Elektrikli 2022 Yeni Kia EV6

Kia EV6 Dış Özellikleri
Kia EV6 önde, karakteristik gündüz farları şık ve modern bir görünüm sergiliyor. Dinamik LED sinyaller, dışında yan profil, modern, şık ve aerodinamik olan, çaprazdan ilham alan bir tasarım estetiğini sergiliyor. Pencere camını görsel olarak genişleten entegre siyah parlak bir ek ile eğimli bir arka C sütunu, aerodinamik özelliklerini öne çıkarmış.

2022 Yeni Kia EV6 Kokpiti

Kia EV6 İç Özellikleri
Araç iç mekanları için organik teknik yapılar ve kaplamalar konfor algısını yükseltiyor. Yeni Kia EV6 iç mekanda kullanılan organik malzemeler ile öne çıkıyor. yüksek teknolojili, kavisli, yüksek çözünürlüklü görsel-işitsel ve navigasyon (AVN) ekranı açık bir hissiyat oluşturuyor. Koltuklar ince, hafif ve modern yapısıyla geri dönüştürülmüş plastikler kullanılarak oluşturmuş.

2022 Yeni Kia EV6

Kia EV6 Motor Özellikleri
Farklı bir crossover esintili tasarıma sahip olan ve markanın yeni Electric-Global Modüler Platformunu (E-GMP) temel alan EV6 elektrik motoruyla beklentileri karşılıyor. Elektrikli crossover segmentinde rakiplerini geride bırakacak bir motor performansına sahip. Genel hatlarıyla motorlara baktığımızda EV6 modeli 400 km menzil sunacak şekilde tasarlanmış. EV6 GT-Line modeli 510 km ve en hızlı versiyon EV6 GT ise menzili açıklanmamasına karşın 585 ps güçle kullanıcıya sunulacak. Bu araç 0-100 km/s hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlamasıyla Kia ailesinin en hızlı modeli olma özelliğini de ele geçirmiş oldu.

Kia EV6 Fiyatı
Yeni Kia EV6 fiyatına baktığımızda EV6 modeli 44.900 euro, EV6 GT-Line 54.900 euro ve EV6 GT ise 65.900 euro Avrupa fiyat etiketine sahip olup GT versiyonu 2022 yılında kullanıcıya sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }