Oto Kokpit

2022 Yeni Kasa Skoda Fabia MK4 Görüntülendi

2022 Yeni Kasa Skoda Fabia MK4 Görüntülendi

Skoda’nın B kompakt modeli Fabia tamamen yenileniyor. Dördüncü nesliyle yollara çıkacak olan yeni kasa Skoda Fabia, prototip versiyonuyla görüntülendi. Kamuflajlı olarak fotoğraflanan bu aracın net olmayan detaylarına bakalım.


2022 Yeni Kasa Skoda Fabia MK4

Skoda Fabia, 1999 yılında 6Y kodlu kasasıyla yollara çıkmıştı. 8 yıllık süreçten sonra 2007 yılında 5J kodlu ikinci nesli tanıtıldı ve 2014 yılına kadar üretildi. 2015 yılında ise NJ kodlu üçüncü nesil tanıtıldı. Artık üçüncü nesle de yavaştan veda edeceğiz. Sırada MK4 Fabia var.

2022 Yeni Kasa Skoda Fabia

2022 yeni kasa Skoda Fabia, MQB A0 platformunda üretilecek. Fotoğraflara baktığımız zaman Vision RS konseptinden etkilendiğini gördüğümüz bu aracın genel hatlarında güncel Polo’yu da fazlaca görebiliyoruz. Özellikle arka tasarımda direkt Polo’yu görebiliyoruz. Tabi bu prototip ve henüz resmi üretim versiyonu olmadığı için değişimler olabilir. Yani karşımızdaki fotoğrafların MK4 Fabia’nın kesinleşmiş hali diyemeyiz.

2022 Yeni Kasa Skoda Fabia MK4 Ne Zaman Çıkacak?

Yeni kasa Skoda Fabia‘da muhtemel olarak kullanılması beklenen motorlar arasında 1.0 litre üç silindirli atmosferik, 1.0 litre üç silindirli turbo benzini ve 1.6 litre turbo dizel ünitelerin yer alması bekleniyor. Ayrıca uzun süredir beklenen Fabia VRS’in dördüncü nesilde 2.0 litrelik TSi motorla canlanması da muhtemel görünüyor.

2022 Yeni Kasa Skoda Fabia MK4 Ne Zaman?

Artık yeni kasa Fabia için arkamıza yaslanıp gelmesini bekleyeceğiz. Arada güncellemeler oldukça haberdar edeceğiz. Gelişmeler için bizi takipte kalınız…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }