Oto Kokpit

2022 Yeni Citroen C5 X Özellikleri ile Tanıtıldı

Citroen, cesur ve orijinal tasarımıyla büyük otomobil segmentine yeni bir boyut katan yeni C5 X amiral gemisini tanıttı. Hem plug-in hibrit hem de benzinli motorlarla sunulan C5 X, hem büyük otomobil hem de SUV segmentlerindeki müşterilerin taleplerini karşılayacak özelliklere sahip.

2022 Yeni Citroen C5 X Özellikler

Citroen C5 X İç Özellikleri

Citroen C5 X içeride, salonu andıran iç alanı, Advanced Comfort koltuklarının görkemi ve titiz detaylandırılmış kaplaması tamamen yeni C5 X ile seyahat etmeyi bir zevk haline getiriyor. Ayrıca 545 litre kapasiteli bagaj, geleneksel bir station otomobilin tüm alanını sunuyor. ë-Comfort unsurunu elektrikli modda neredeyse sessiz sürüşle birlikte getiren plug-in hibrit versiyonu sayesinde çok konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Citroen C5 X

 

Gelişmiş konfor koltukları da oturma konforu standardını belirliyor. Benzersiz bir misafirperverdirler ve yatak pedi gibi çalışan özel dolgusu sayesinde gerçek konfor sağlıyor. Bacak mesafesi ve geniş baş mesafesi ile rahat genişlik sunan iç mekanda konfor en üst seviyede hissediliyor. Ayrıca, büyük bir merkezi 12 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, doğal ses tanıma özelliği ile kullanışlılık vaat ediyor.

2022 Yeni Citroen C5 X Kokpiti

Citroen C5 X Dış Özellikleri

Sağlam ve ayırt edici yeni C5 X’in gövde stili hemen dikkat çekiyor. Sedan ve station stil ipuçlarını harmanlayan şık bir fastback gövde stiline sahip olan otomobil dış tasarımıyla da adeta göz dolduruyor. Uzun kaputu, akıcı hatları, yüksek bel çizgisi ve arka tekerleklerin üzerindeki ayırt edici detayları ile ilk bakışta kendisini fark ettirebiliyor. 19 inçlik büyük jantlara kıyasla artan yerden yükseklik ile yeni C5 X, daha fazla görüş ve güvenlik sağlayan SUV olarak yükseltilmiş bir sürüş pozisyonu sunuyor.

Yeni Citroen C5 X

Citroen C5 X Motor Özellikleri

Yeni C5 X Plug-in Hybrid, konfor ve çok yönlülük sunan modern ve yüksek teknolojili bir elektrikli motora sahip. 225 bg eklenti güç aktarma organı ile sessiz çalıştırma ve 135 km/s varan hızlarda sıfır emisyonlu sürüş keyfi sunan bu motor, sıfır emisyonlu elektrik modun da 50 kilometreye (WLTP standartlarında) kadar bir elektrik menzili sunuyor.

Citroen C5 X Fiyatı

2022 yeni Citroen C5 X lansmanı henüz gerçekleştirilmediği için fiyat bilgisi paylaşılmıyor. Fakat tahminlere Avrupa pazarında 27.000 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacağı belirtiliyor. Ülkemizde ise 350 bin TL’yi aşkın fiyatla gelebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }