Oto Kokpit

2022 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Fiyatı Açıklandı

Markanın şimdiye kadar yarışan en yüksek performanslı versiyonu olarak öne çıkan Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 lansmanı gerçekleşti.

2022 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Fiyatı

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Dış Özellikleri
Söz konusu modelin dış tasarım özelliklerinde arka aerodinamik eklentiler gibi üstyapının çok sayıda bileşeninde de yenilikler görülüyor. Yeni LED ışık kümelerinin çerçeveleri ve yeniden tasarlanmış difüzör kanatçıklarına uyumlu bir şekilde bağlayan kemerli karbon fiber tampon sportif görünümü destekliyor.

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 İç Özellikleri
Aracın iç tasarımında plastik malzemelerin karbon fiber ile değiştirilmesi sayesinde maksimum sürdürülebilirlik sağlanıyor. Birinci sınıf kalitedeki materyalin dışında sportif koltuklar ile konfor ve performans aynı anda sunuluyor.

2022 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Fotoğrafları

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Motor Özellikleri
Squadra Corse tarafından tasarlanan ve geliştirilen fren sistemi yenilenen Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 çelik ön disklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. İtiş gücü, sıralı altı vitesli X-Trac şanzımanla yönetilmek ve arkadan çekiş ile birleştirilmek üzere 620 PS maksimum güç çıkışı sağlayan 5.2 litrelik doğal emişli V10 motora emanet edilmiştir.

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 Fiyatı
Avrupa pazarı için fiyat bilgileri açıklanan Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 fiyatı, vergiler hariç 250 bin Euro’dan satışa sunulacak. Müşteriler, bu aracı 2022 yılının başından itibaren özel bir kit ile yükseltme fırsatına sahip olabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }