Oto Kokpit

2021 Yeni Subaru Crosstrek Özellikleri Açıklandı

Şıklığı ve konforu ile dikkatleri üzerine çeken 2021 yeni Subaru Crosstrek tanıtıldı. Hem kuvvetli ve heybetli bir SUV araç istiyorsanız hem de konforunuzdan ödün vermeme arayışındaysanız sizlere tavsiye edilebilecek araçlardan biri olan yeni Subaru Crosstrek, piyasaya güçlü bir giriş yapıyor. 182 ps gücüne sahip 2.5 litrelik 4 silindirli SUBARU BOXER motor ile önemli bir performans artışı sağlayan bu yeni araç, sizlere unutulmaz deneyimler yaşatacak.

2021 Yeni Subaru Crosstrek Özellikleri

Standart olarak Subaru Simetrik Dört Tekerden Çekiş ve Aktif Tork Vectoring ile donatılan aracın bu özelliğini bir araç olarak görebilirsiniz. Çünkü bazı SUV araç modellerinde dört tekerlekten çekiş sistemi ekstra maliyetli bir seçenek olarak sunuluyor. Bu araçta ise ekstra bir maliyet istenmeden sizlere hazır bir şekilde teslim ediliyor. Araç standart 6 vitesli manuel şanzıman ile birlikte sizlere sunuluyor. Opsiyon olarak Lineartronic CVT otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

2021 Yeni Subaru Crosstrek

Aracın güç ve konfor istatistiklerinin yanı sıra teknolojik olarak da sınıfı geçtiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. STARLINK Connected Services ile birlikte pek çok uygulamaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca pek çok sürüş asistanı ile birlikte güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran sayesinde internete bağlanabilir, kaliteli sürüş deneyiminizde teknolojiden de uzak kalmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca araçta yer alan TomTom (havadan trafik güncellemeleri), SiriusXM Traffic ve SiriusXM Travel Link gibi eklere de 3 yıllık ücretsiz üyelik ile birlikte sahip olabilirsiniz. Konfor ve güçle beraber teknolojinin de ayağınıza kadar geldiğini söylemiştik.

2021 Yeni Subaru Crosstrek Kokpiti

Kaliteli bir off-road deneyimi yaşamak adına yine kaliteli bir SUV araç arıyorsanız yeni Subaru Crosstrek isteklerinizi kesinlikle karşılayacaktır. Başarılı tasarımı ve güçlü duruşuyla piyasalara giriş yaptığında sürücülerin deneyimlemek istedikleri araçlar listesinde olacağı kesin. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }