Oto Kokpit

2021 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Özellikleri Açıklandı

Kendine has karakteristik görüntüsü ile otomobil severlerin her zaman ilgi ile karşılaşdıkları MINI John Cooper’ın yeni aracı görücüye çıktı. Bugüne kadar üretilen en güçlü MINI modeli olması ile dikkatleri üzerine çeken yeni MINI John Cooper Works Countryman, hem sportif özellikleri ile hem de güçlü motoru ile otomobil severlerden son derece yüksek bir not aldı. MINI’nin ürettiği en güçlü ve en hızlı modellerden biri olan yeni John Cooper Works Countryman, sınıfının en ilgi çekici araçlarından biri olacağa benziyor.

2021 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Özellikleri

Aracın kaputunun altında 306 beygirlik 4 silindirli 2.0 litrelik bir turbo motor bulunuyor; bu motor da yeni MINI John Cooper Works Countryman’i MINI’nin bugüne dek ürettiği en güçlü modellerden birisi yapıyor. Bu motor sayesinde son derece hızlı da olan araç 0’dan 100 km’ye 5.1 saniye gibi bir süre içerisinde çıkıyor. 8 ileri Steptronic şanzımanı ile gücünü yola döken Works Countryman, standart olarak 4 çeker sistemi ile birlikte sürücüsüne teslim ediliyor.

2021 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Türkiye

Yol tutuş kabiliyetini en yüksek seviyeye çıkarmak adına 2021 John Cooper Works Countryman, sürücülerin isteğine göre Adaptif Şasi Kontrol Sistemi ile birlikte de gelebiliyor. Bu adaptif şasi sayesinde araçtaki süspansiyon sistemi elektronik bir şekilde kontrol edilerek “sport” veya “comfort” olarak 2 tercih ile sürücüsüne teslim ediliyor. Ayrıca aracın sportifliğine katkıda bulunması için özel bir egzoz sistemi sayesinde aracın son derece doyurucu ve etkileyici bir sese sahip olduğunu da söylememiz gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }