Oto Kokpit

2021 Yeni Mini Countryman Özellikleri ile Tanıtıldı

MINI ailesinin en yeni üyesi olan 2021 yeni Mini Countryman özellikleri ile tanıtıldı. Bu yeni ve gösterişli araç, hassas bir tasarım, ekipman yelpazesine gözle görülür eklemeler ve teknolojik yeniliklerle birlikte sürücüsüne unutulmaz deneyimler yaşatacak. Araçta yer alan 5 geniş koltuk ve çok yönlü iç tasarımı ile isteğe bağlı olarak dört tekerlekten çekiş sistemi (ALL4) ile sadece şehir içindeki rahat yollarda değil; eşsiz arazilerde de Mini rahatlığını yaşatmayı amaçlıyor.

2021 Yeni Mini Countryman Özellikleri

SUV ailesinin yeni üyesi olan yeni Mini Countryman, plug-in hibrit özelliği ile elektrikli bir motor ve geleneksel yakıtla çalışan içten yanmalı bir motora sahip. Bu özelliği sayesinde daha az yaktığı için sürücü dostu olan yeni Mini Countryman ile Mini ailesinin geleceğe bir adım daha yaklaştığı söylenebilir. 4 buçuk metreye yakın uzunluğunun yanı sıra ayrıca en son Mini TwinPower Turbo Teknolojisine sahip üç farklı motor tipi ile sunulan yeni araç, 102 beygirden 190 beygire kadar geniş bir skalayla yer alıyor.

2021 Yeni Mini Countryman Donanımları

Aracın ön bölümünün hassas bir şekilde değiştirilmiş tasarımı sayesinde Mini Countryman’in estetiğine yoğun bir şekilde vurgu yapılıyor. Yeniden tasarlanan radyatör ızgarası tek parça kromla çevrili olarak göze çarpıyor. Yeni Mini Cooper S Countryman ve yeni Mini Cooper SD Countryman’in radyatör ızgarası, kırmızı bir “S” deseni ile karakterize edilmiş ve sevenlerin beğenisine sunulmuş. Artık araçtaki tüm aydınlatma fonksiyonları LED teknolojisine sahip ve bu da dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor.

2021 Yeni Mini Countryman İçi

Yeni Mini Countryman, farklı renk seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Beyaz gümüş metalik ve yeşil metalik renkleri, araca bireysel bir görünüm katıyor. Ayrıca modele bağlı olarak Mini Countryman’in tavan ve ayna kapakları siyah, beyaz veya gümüş olarak tercih edilebiliyor. Piyano siyahı dış renk seçeneği ise yeni aracın tüm seçenekleri için kullanılabilir. Yine modele bağlı olarak araç, 16 inç veya 17 inç boyutunda hafif alaşım jantlar (isteğe bağlı 19 inç de tercih edilebilir) ile donatılmıştır.

Yeni Mini Countryman’in 450 litre olan bagaj hacmi, geniş arka koltukları katlayarak 1390’a kadar çıkartılabiliyor. Bu sayede uzun yolculuklar, mümkün olduğunca çok eşyayla yapılabiliyor. Ayrıca tüm modeller (Countryman Cooper, Cooper S, Cooper SD) opsiyonel olarak dört çekişli (ALL4) sistemiyle de sunulacak ve sürücünün tercihine bırakılacak.

2021 Yeni Mini Countryman

Yeni Mini Countryman, sadece güçlü ve estetik görünüşlü bir araç değil; aynı zamanda son derece teknolojik de bir araç. Araca kalıcı olarak bir SIM kart takılabiliyor ve Mini TeleServices sayesinde olası bir kazada kazanın şiddetinin ve konumunun hesaplanmasıyla Akıllı Acil Durum Çağrısı kullanılıyor. Ayrıca Mini Connected Media seçeneği ile çok çeşitli hizmetler sayesinde sürekli olarak çevrim içi kalabilirsiniz. Gerçek Zamanlı Trafik Bilgisi sistemi ile de şehir içinde rahatlıkla yolculuk yapabilirsiniz.

2021 yeni Mini Countryman hakkında aktaracaklarımız bu kadar. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }