Oto Kokpit

2021 Yeni Kasa Hyundai Tucson (MK4) Görüntülendi

2021 Yeni Kasa Hyundai Tucson (MK4) Görüntülendi

Hyundai, kompakt SUV modeli Tucson’u yeniliyor. Dördüncü nesliyle yollara çıkacak olan yeni kasa Hyundai Tucson, prototip yüzüyle testlerde görüntülendi. Fakat kamuflajlı olduğu için tasarımdan yana pek bir iz vermedi. İşte detaylar…


2021 Yeni Kasa Hyundai Tucson (MK4)

Hyundai Tucson, 2004 yılında JM kasa kodu ile yollara çıkmıştı. İlk versiyonu ile ülkemiz kullancısına kendisini sevdiren bu araç 2009 yılında isim değiştirerek İX35 adıyla yoluna devam etti. Bu araçla Türkiye yollarına iyice aşina olan Tucson, en güzel kasayı 2015 yılında tanıttı. Üçüncü nesliyle de yüzünü eskiten bu araç dördüncü nesline kavuşmak için hazırlıklar yapıyor.

2021 Yeni Kasa Hyundai Tucson Ne Zaman Çıkacak?

Prototip haliyle Nürburgring’de testte görüntülenen yeni Hyundai Tucson‘un tasarımına dair az da olsa detaylar var. Fakat çokta anlaşılır olmadığı için bu konuyu şimdilik rafa kaldıralım.

2021 Yeni Kasa Hyundai Tucson

Test esnasında bijon somunu fırlatan 2021 Hyundai Tucson için kullanılacak motor seçenekleri henüz netleşmedi. Fakat gelenekselleşen 1.6 litrelik atmosferik benzinli GDI motora yer verilmedi bekleniyor. 1.6 T-GDI ünite de kullanılabilir. Ayrıca 1.6 litrelik CRDI motorda varlığını sürdürebilir. Bunun yanı sıra Hyundai bir sürpriz yapıp 1.4 turbo benzinli üniteyi de yeni kasa Tucson‘a dahil edebilir. Bu motorlar da sekiz ileri otomatik şanzımana yer verileceğini tahmin ediyorum. Önden çekişli ve dört tekerden çekişli olarak satışa sunulacak yeni kasa Tucson için aktaracağım bilgiler şimdilik bu kadarla sınırlı kalıyor. Aracın hakkında yeni bilgileri oldukça güncellemeye ve sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }