Oto Kokpit

2021 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Cabriolet Özellikleri ile Tanıtıldı

Bundan tam 35 yıl önce ilk nesli piyasaya sürülen dört koltuklu üstü açık BMW modelleri, dış dünya ile teması daha da yoğunlaştırarak anında hit bir araca dönüşmüştü. Bugün ise orijinal konsept üzerinden çağdaş bir görünümle sunulan 2021 yeni kasa BMW 4 serisi Cabriolet, kullanıcılara unutulmaz bir sürüş keyfi yaratma peşinde.

2021 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Cabriolet Özellikleri

Heyecan verici stil özellikleri, yepyeni bir tavan tasarımı ve çok çeşitli motor seçenekleri, yenilikçi donanım özellikleri ile ayrıcalıklı bir araç olma özelliğini sonuna kadar hakkediyor. Mart 2021’den itibaren yollarda olacak yeni nesil 4 Serisi Cabriolet, BMW’nin en büyük üretim tesisi olan Dingolfing’de hayat bulacak.

Neler Değişti?

Bir önceki versiyona göre 128 mm daha uzun olan araç, 4768 mm uzunluğa sahip. Genişlik 1852 mm ve dingil mesafesi de 2851 mm olarak ayarlanmış. Tavan kapalı konumdayken araç yüksekliği 1384 mm olarak ölçülüyor. BMW özelinde söz edilen zarafeti ve inceliği, uzun motor kaputu, kısa çıkıntılar ve çerçevesiz pencereli uzun kapılar ön plana çıkarmış.

2021 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Cabriolet Fotoğrafları

Öne Çıkan Özellikleri

Diğer BMW serilerinden ayrılan özelliği aracın ön ucundaki karakteristik böbrek ızgaralar. Izgaraların yanı sıra son derece ince farlar da araca çarpıcı bir görünüm kazandırmak için elinden geleni yapıyor. LED farlar standart donanım olarak gelen araçta, uzun huzme asistanı, viraj ışığı, gündüz sürüş ışıkları ile oldukça donanımlı bir aydınlatma seçeneği sunuyor.

Standart pakete ek olarak, M sport modeli de piyasaya çıkacak olan 2021 BMW 4 Serisi Cabrio’da karbon fiber kaplamalar, parlak arka apron kaplamaları, trapezoid egzoz, arka tamponda bir difüzör elemanı M paketin özelliklerini ön plana çıkarıyor.

2021 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Cabriolet Tente Süresi

Oldukça farklı renk seçeneklerinden oluşan gövde alternatiflerine göre iki ayrı tavan rengi seçilebilir.

Sportif karakterin kabin içerisinde de esintilerini görmek mümkün. Sürücü merkezli kokpit tasarımı, gösterge panelinin kapı alanlarına doğru uzanan konturları elektrolizle kaplanmış şeritlerle oluşturulmuş. Panelin merkezinde klima ve havalandırma sistemi için ayrılmış keskin bölüm dikkat çekiyor. Motor çalıştırma ve durdurma düğmesi orta konsola yerleştirilmiş. Yüksek kalite iç döşeme şeritleri, ön koltuk tasarımı ile birleşmiş. Arka koltuklar aracın arka kesiti ile düzenli bir birliktelik oluşturmuş.

Tavan 18 saniyede açılıp kapanabiliyor. 50 km/s hızlarda kapanma işlemi gerçekleştirilebiliyor bu da ani hava değişimlerinde hızlı reaksiyon verme konusunda yardımcı oluyor.

2021 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Cabriolet Kokpiti

Satışa çıktığında müşterileri, iki farklı dört silindirli benzinli ve bir adet dört silindirli dizel motor karşılayacak.

3.0 litre benzinli motor, 375 ps güç üretirken 500 nm torka sahip oluyor. 0’dan 100 km/s hıza 4.9 saniyede çıkan araç, 100 km’de 7.4 ila 6.9 litre arasında değişen bir yakıt tüketimine sahip. 2.0 litrelik dizel motor ise 400 nm tork ve 190 ps güç üretebiliyor. 100 km’de 4.2-4.5 litre aralığında yakıt harcayan motor, verimliliği ile göz dolduruyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }