Oto Kokpit

2021 Yeni Chevrolet Suburban Özellikleri ile Tanıtıldı

Chevrolet’in en popüler SUV modellerinden Suburban yenilendi. Ülkemizde satışı olmayan bu ABD’li dev SUV, tepeden tırnağa değişim yaşadı. Gelin 2021 Chevrolet Suburban modelini yakından tanıyalım.

2021 Yeni Chevrolet Suburban Teknik Özellikleri

Chevrolet Suburban, ABD’li üreticinin en üst düzey SUV modellerinden birisidir. Ülkemiz kullanıcısına çok uzak olan bu aracın motorlarının yanı sıra boyutları da oldukça büyük. Bu araçların önceki kuşaklarını bilen kişiler, Suburban ve Tahoe’nun yeni olduğunu kolayca fark ederler. Yeni Silverado’ya çok benzeyen bu tasarıma baktığımızda, önünde ve arkasında LED aydınlatmalar ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Önceki versiyona göre aks uzaklığı 10,5 cm daha artan araç uzunluğunu daha da ileri taşımış oldu. Fakat bu artış toplam uzunluğa fazla yansımamış ve önden arkaya olan uzunluğu sadece 3,3 cm artmış.

2021 Yeni Chevrolet Suburban

Yeni platformdaki en büyük değişiklik arka süspansiyon sisteminde görülüyor. Yeni süspansiyon sistemi eskisinden daha fazla konfor sunacak gibi.Şirket ayrıca süspansiyon konforu için “Manyetik Sürüş Kontrolü” ve “Hava Yoluyla Uyarlamalı Süspansiyon” olarak adlandırılan sistemlere sahiptir.İkisi arasındaki ilişkiye baktığımızda, ortak bir platformda inşa edildikleri biliniyor, Chevrolet, 2020 için büyük oranda Suburban’ı yeniledi. Bu nedenle Suburban’ın oldukça değiştiğini söyleyebiliriz.

2021 Yeni Chevrolet Suburban İçi

Chevrolet’in Amerika’daki en çok tercih edilen suv modellerinden biri olan Suburban modeli, uzun bir süredir satılıyor.Modelin satışı, büyüklüğüve motor hacimleri nedeni ile oldukça yüksek.Uzun bir SUV olan 2020 Chevrolet Suburban, Silverado’ya benzer bir tasarıma sahiptir.Modelin ön kısmında led farlar ve 18 inç tekerlekleri bulunur. Aks mesafesini 10,5 cm artıran modelin uzunluğu sadece 3,3 cm arttı. Kaputun altında baz model de 5.3 litre V8 360 beygirlik ünite sunuluyor. Daha güçlü bir motor isteyenler sekiz silindirli 6.2 litrelik birimi seçebilirler.

2021 Yeni Chevrolet Suburban Fotoğrafları

Bu araçlarda aynı kalan bu iki benzinli V8 motordan sonra, yeni motor seçeneğine baktığımızda 3.0 litrelik Duramax turbo dizel sıralı 6 silindirli motor seçeneği mevcut. Bu motor 282 beygir gücü ve 623 nm tork üretiyor.Araçların tüm motor seçeneklerinde sunulan dişli kutusu 10 vitesli bir otomatik şanzıman ve Chevrolet bu motorların yakıt tüketimini henüz açıklamadı. Genel hatlarıyla araç hakkındaki bilgiler bu kadar. Sırada 2021 Chevrolet Suburban modelinin fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }