Oto Kokpit

2021 Hyundai Sonata N Line Özellikleri ile Tanıtıldı

Hyundai Motor Company, 2021 yılı için merakla beklenen yeni Sonata N Line modelini açıklığa kavuşturdu. Bugünlerde yollarda gördüğümüz sedanlardan daha sıcak bir tasarım sunan N Line, tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor.

2021 Hyundai Sonata N Line Özellikleri

2019 yılında Sonata ve Sonata Hibrit’in piyasaya sürülmesinin ardından, Sonata ailesi N Line ile genişliyor. Yüksek performanslı bir görünüm sunarak, sedan kullanıcılarını cezbediyor. Dış tasarımı ile ilk bakışta atletik ve cesur özellikler sergileyen Sonata N Line, imzalı basamaklı ızgara, cesur ön şerit, hava girişleri ve N Line arması ile baştan sona kendini gösteriyor.

2021 Hyundai Sonata N Line Teknik Özellikleri

19 inç çelik jantlar, yan etekler, şık alt tampon tasarımı, ikiz egzoz gibi özelliklerle yeni Sonata N Line, spor sedan çekiciliğini her daim üzerinde tutacak gibi görünüyor. Aerodinamik ve yol tutuş özelliklerinden faydalanabilmek için yere daha yakın tutulan araçta, diğer Sonata modellerinden ayrılması için arka lambaları birleştiren spoiler karartıldı.

Dış mekanın dinamik ve çarpıcı özellikleri, iç tasarım içinde de kendine yer buluyor. Koyu krom kaplama, direksiyon simidinde bulunan sportif dikişler ve özel spor koltuklar, dinamizmi her yönüyle yansıtıyor.

2021 Yeni Hyundai Sonata N Line Kokpiti

Henüz resmi olarak kesinleşmese de Hyundai Sonata N Line’da, 290 beygir gücünde, 2.5 litre turbosarjlı 420 nm tork üreten Genesis GV80’ de kullanılan turbo-4 motorun aynısının kullanılacağı söyleniyor.

Yalnızca önden çekiş modelinin sunulacağı aracı, 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman grubu kontrol edecek.

Bu modelin özellikle inceleme altında tutulmasının arkasında yatan isim ise, eski BMW M bölümünün başkanı Albert Biermann. Şu sıralar N araçlarını denetleyen ve Hyundai araştırma geliştirme başkanlığı görevini sürdüren Biermann; Sonata N Line ile ilgili çok büyük umutlarının olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }