Oto Kokpit

2021 Ford Explorer King Ranch Edition Tanıtıldı

2021 Ford Explorer King Ranch Edition gün yüzüne çıktı. Aracın en dikkat çeken özelliği ise tamı tamına 365 beygirlik motor gücüyle gelecek olması. İşte detaylar…

2021 Ford Explorer King Ranch Edition

Ford, premium segmentteki SUV satışlarına devam ediyor. Özellikle Amerika’daki SUV sevdası ve bunun premium karşılığı oldukça fazla. Ford’da bu noktada önde gelen markalardan bir tanesi. Amerika’daki en çok SUV satışını gerçekleştiren firmalardan bir tanesi olan Ford, premium segmentte de rekabetçi ürünlerini sunmaya devam etmekte. Firmanın yeni Premium SUV modellerinden bir tanesi de Ford Explorer King Ranch Edition olacak. Aracın tamamen premium kullanım özellikleriyle çıkış gerçekleştireceğinin tekrardan altını çizelim.

2021 Ford Explorer King Ranch Edition Teknik Özellikleri

Rafine iç mekan tasarımı, deri koltuklar ve son derece şık dizaynı ile ilgili model dikkat çekmekte. Aynı zamanda aracın tam ortasında 10,1inch boyutunda dikey dokunmatik ekran bulunduğunu belirtelim. Dikey dokunmatik ekranlar özellikle SUV ve kamyonet tipi araçlarda sıklıkla kullanılmaya başlanan trendlerden bir tanesi. Ek olarak araçta 14 hoparlörlü B&O ses sitemi de bulunacak. Explorer’in King Ranch sürümü Ford Co-Pilot360 teknolojisiyle beraber şerit takip asistanı, sesli komut, adaptif hız sabitleyici, trafik işareti tanıma, travel link ve Sirius XM Traffic gibi özelliklerle de beraber gelecek.

2021 Ford Explorer King Ranch Edition İçi

Aracın sadece premium özellikleri ile değil, iç yapısıyla da dolu dolu olduğunu söylemek mümkün. Zira son zamanların en iyi iç özelliklerinden birisiyle karşı karşıyayız. Araçta 3.0 litrelik EcoBoost 365 beygir gücünde motor mevcut. 10 ileri otomatik şanzımanı olan araç dört tekerli ya da iki tekerli çekiş konfigürasyonlarına da sahip olacak. Bu bağlamda modern bir SUV bizleri bekliyor. 2021 Ford Explorer King Ranch Edition özellikle Amerika pazarında büyük ses getirecek gibi. Aracın 2021 yılı içerisinde iki çeker versiyonu için 52,350 Dolar ve dört çeker versiyonu için 54,350 Dolar fiyattan çıkış yapacağını belirtelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }