Oto Kokpit

2021 Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel Tanıtıldı

Bugatti‘nin havacılık tarihine atıfta bulunduğu 20 adetlik özel üretimle kullanıcısına sunulacak olan “Chiron Sport Les Legendes du Ciel” adlı modeli tanıtıldı. İşte detaylar…


2021 Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel

Bugatti, son yıllarda otomotiv üretici kimliğiyle öne çıkmış olsa da kökeni uçak üretimine dayanmaktadır. Fransız devi bu yönünü ara ara vurgulamayı seviyor. 2021 Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel modelinde markanın eski modellerine ve havacılık tarihine vurgu yapılmış.

Yeni Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel Kokpiti

Daha detaylıca baktığımızda koltuk başlarında “Nieuport 17” adlı uçağın çizimi yer alırken kapı yanlarında ise yine bu uçağın ve “Bugatti Type 13” adlı otomobilin çizimi uygulanmış.

Yeni Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel

Bu uygulamaların dışında bir takım farklılıkta bulunuyor. Fakat teknik bilgilerde değişim yoktur. 2021 Bugatti Chiron Sport Les Legendes du Ciel kalbinde yine 8.0 litrelik 16 silindirli dört turbo beslemeli 1500 ps 1600 nm tork güç üreten motor bulunuyor. Güç delisi bu aracın maksimum hızı elektronik olarak 420 km/s ile sınırlı olduğunu da dipnot olarak geçelim. 20 adetlik sınırlı üretimle alıcısını bekleyecek bu araca sahip olmak isteyenler 2.88 milyon euro’yu gözden çıkarmalı. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }