Oto Kokpit

2021 Audi SQ7 TFSI Özellikleri ile Tanıtıldı

Audi, SUV segmentinde sportif benzinli motorlara yönelik olan dünya trendine yanıt verdi. Yeni 2021 Audi SQ7 TFSI otomobil severler ile paylaşıldı ve aracın heybetli görüntüsünün altında hızlı bir canavarın yattığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İleri teknoloji süspansiyon bileşenleri ve yardımcı pek çok özellik ile donatılan yeni araç, 2020 sonbaharında piyasaya sürülmüş olacak.


2021 Audi SQ7 TFSI

Yeni 4.0 TFSI benzinli motoru ile dikkat çeken Audi SQ7, 507 beygir gücünde ve motor 770 Nm tork gücü üretiyor. 0’dan 100 km/s hıza 4.1 saniye gibi gerçekten hızlı sayılabilecek bir sürede ulaşan aracın hız limiti ise elektronik olarak 250 km/s sabitlenmiş durumda. Aracın CO2 emisyon değerleri ise gittiği kilometre başına değişkenlik gösterecek şekilde ayarlanmış. Aracın yakıt tüketimi de ortalama olarak 12.1 litre olarak belirtilmiş.

2021 Audi SQ7 TFSI 0-100 km/s

Bi-turbo V8, ileri teknoloji ürünü bir motor olarak araç içerisinde yer alıyor. Gelebilecek bir talep üzerine silindir sistemi, orta derecede sürüş sırasında dört silindiri geçici olarak devre dışı bırakarak yakıt tüketimini de azaltabiliyor. Ayrıca araçta yer alan sekiz ileri tiptronik vites ve “quattro” sürekli dört tekerlekten çekiş, 4.0 TFSI’ın üstün gücünü yola aktarıyor. Ayrıca aracın 2 sportif şasi bileşeni ile birlikte geldiğinden de bahsetmek gerek: Kontrollü amortisörlü ve dört tekerden direksiyonlu adaptif havalı süspansiyon.

2021 Audi SQ7 TFSI Donanımları

Aracın teknolojik özelliklerinin Audi’nin neredeyse her aracı gibi son derece ileri seviyede olduğunu söylemekte de fayda var. Kullanışlı bir bilgi – eğlence sistemi ile pek çok bağlantının yer aldığı araç, bahsettiğimiz gibi 2020 yılının sonbahar aylarında piyasaya sürülecek. Almanya’da otomobil severler ile buluşacak olan aracın satış fiyatının 93 bin Euro ile 101 bin Euro arasında değişmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }