Oto Kokpit

2019 Yeni Volkswagen Crafter Pikap Türkiye Fiyatı Açıklandı

2019 Yeni Volkswagen Crafter Pikap Türkiye Fiyatı Açıklandı

Ticari sınıfın öne çıkan modellerinden Crafter, yeni modeliyle ülkemizde satışa sunulmuştu. Şimdi de pikap versiyonu satışa çıktı. Yeni Volkswagen Crafter Pikap, ülkemizde tek kabinli, 3.5 ton versiyonu ile fiyatlandı. İşte detaylar…


2019 Yeni Volkswagen Crafter Pikap Türkiye Fiyatı

Yeni Volkswagen Crafter ile sizleri daha önceden tanıştırmıştım ve teknik verilerinden donanımlarına kadar birçok bilgiyi paylaşmıştım. Şimdi de yeni kasa Crafter Pikap gün yüzüne çıktı.

Geçen sene “Uluslararası Yılın Ticari Aracı” ödülüne layık görülen yeni Crafter, pikap versiyonunu ülkemizde 2.0 litre TDI motor, Orta Şasi ve Tek Kabin kasası ile satışa sundu. 140 PS güç sunan ve 3,5 ton kapasiteye sahip araç, 340 nm tork çekiş gücü ile geliyor. Manuel şanzımanla 7.7 litre, 8 ileri otomatik şanzımanıyla ise 7.5 litre ortalama yakıt tüketimi değerli araçta opsiyon olarak 4Motion yani dört tekerden çekiş sistemi de sunuluyor. Böylece sınıfında dört teker çekişli tek olmayı başarıyor.

2019 Yeni Volkswagen Crafter Pikap

2019 Volkswagen Crafter Pikap modelinin donanımları da oldukça göz dolduruyor. Led aydınlatmalı ön kabin, yol bilgisayarı, klima, ikinci çarpışma freni, konfor tipi sürücü koltuğu gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Ayrıca önde iki adet 12 volt soket, far yükseklik ayarı, fren gücünü geri kazanım özelliği, SD card, aux ve usb girişi, yan aynalarda ledli sinyaller, ABS, ASR, ESP, yokuş kalkış desteği ve opsiyon olarak alınan led farlar da donanım kısımında sunuluyor. Son olarak aracın fiyatına bakalım.

2019 Yeni Volkswagen Crafter Pikap Türkiye Fiyatı: 149 bin 500 TL (2.0 TDI Orta Şasi Tek Kabin 140 PS 3.5 ton)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }