Oto Kokpit

2019 Yeni Porsche 911 Göründü

Porsche ailesinin en gözde üyesi 911, tamamen yenilenen kasasıyla yollara çıkmak için gün sayıyor. Yeni porsche 911 kullanıcı karşısına çıkmadan önce prototip modeliyle bir dizi testler için kamuflajlı şekilde yola çıktı. Bu aşamada casus fotoğrafları çekilen araç son günlerin en çok konuşulan araçlarından birisi oldu. İşte detaylar…

2019 Yeni Porsche 911 Ne Zaman Çıkacak?

2019 Yeni Porsche 911 modelinin hikayesi bundan 54 yıl önce başladı. Arkadan motoru ve arkadan itişli yapısıyla yarım asırı aşkın süredir üretilen bu araç gelmiş geçmiş en özel spor otomobillerden birisi oldu. Gerek motorsporlarındaki büyük başarıları gerekse spor otomobilindeki istikrarlı yürüyüşüyle varlığını devam ettiren bu otomobil son olarak 991 serisiyle güncelliğe kavuşmuştu. 5 yıldır yollarda olan bu kasa artık yerini yenisine bırakıyor.

2019 Yeni Porsche 911 0-100

Porsche 991.2 koduyla üretilen bu araç, kamuflajlı haliyle fazla detay vermese de tasarımsal olarak farkları biraz görünüyor. Mesela ön yapıya baktığımızda 2019 Yeni Porsche 911‘in daha sert ve düz çizgilerle geleceğini görüyoruz. En azından kaput alanından bunu görebilirsiniz. Öte yandan arka alanda yeni panamera’dan büyük izler taşıyacak gibi görünüyor. Zaten yeni panamera, bundan sonra gelecek olan Porsche modellerine birçok konuda referans olacaktır. O yüzden yeni 911’de tasarımsal olarak yaşam alanında bile Panamera’dan izler taşıyacağını ön görüyorum.

Şuan 2019 Porsche 911 için aktaracak fazla bilgi yoktur. Aracın testleri devam ediyor. Tanıtımı için ise 2019 Frankfurt otomobil fuarı ön görülüyor. Bu aradaki süreçte yeni bilgiler düşerse yazıyı güncellemeye devam ederim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }