Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Toyota Avalon Özellikleri Açıklandı

Toyota’nın amiral gemilerinden Avalon modeli 5. nesli ile tanıtıldı. Yeni kasa toyota avalon önceki versiyonuna göre tasarım olarak geliştirildi ve birçok üstün özelliğe kavuştu. Hadi detaylara bakalım.


2019 Yeni Kasa Toyota Avalon Özellikleri

Toyota Avalon Amerika ve Kanada satışı yapılan ve 1994 yılında üretimine başlanan lüks sedan olarak biliniyor. 2012 yılında 4. versiyonuna kavuşan araç, bu sene 5. nesline geçiş yaptı. Aracın özelliklerine bakacak olursak uzunluğu 4980 mm, genişliği 1850 mm ve yüksekliği 1440 mm olan aracın aks aralığı ise 2870 mm. Bu boyutlarıyla BMW 5 serisinden daha uzun ve yere daha yakın olduğunu belirterek motor kısmına geçelim.

2019 Toyota Avalon

Yeni Kasa Toyota Avalon’un motor özellikleri netleşmedi ama motor hacimleri belli oldu. İki farklı motorla gelen araç 2.5 litre 4 silindirli hibrit motora ve 3.5 litre V6 benzinli üniteye sahip. Bu motorlarla 8 ileri otomatik şanzımanın sunulacağını da ekleyeyim.

2019 Toyota Avalon donanımlarına baktığımızda ise 17 ila 19 inç arası değişen jant seçenekleri, üstün aydınlatmalı LED Vision Tech farlar, 7 inçlik dijital gösterge ekranı, 9 inç ve 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı seçenekleri, 3 adet usb girişi, 14 hoparlörlü Clari-Fi destekli 1200 watt’lık JBL premium ses sistemi gibi üstün özellikler bulunuyor. Ayrıca aktif sürüş destek sistemleri de olduğu gibi yeni avalon da bulunuyor. Hatta yaya algılama asistanı, kör nokta uyarı özelliği, ön çarpışma önleme özelliği, arka çapraz trafik uyarı asistanı gibi özelliklerin uyarıları head-up ekranında görüntülenebiliyor.

2019 Yeni Kasa Toyota Avalon Kokpiti

2019 Yeni Toyota Avalon ülkemizde satışa sunulmayacağı için buradan sonrası ilgi alanımıza girmiyor. Aktaracaklarım bu kadar. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }