Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Ford Focus ST Kamuflajsız Yakalandı

Yeni nesil Focus ST ile ilgili ilk haberi daha önce yapmıştım. Bu sefer casus kameralara kamuflajsız şekilde yakalanan yeni kasa Focus ST turuncuya çalan sarı rengi, kırmızı kaliperleri ve jantlarıyla aracı bekleyenler üzerinde heyecan uyandırdı.


2019 Yeni Kasa Ford Focus ST

Kameralara yakalanan yeni nesil Ford Focus ST de body kit yapısı, farklı renkteki kapı kolları, tavan üstü spoyleri, sportif arka tamponu ve 18 inçlik jantları ilgi çekiyor. Yaşam alanında ise ST logolu recaro spor koltukların varlığı iç mekandaki en büyük farkı ortaya koyuyor.

2019 Yeni Kasa Ford Focus ST Kokpiti

Tabi yeni Ford Focus ST için merak edilen asıl kısım tasarımdan ziyade güç olarak neler sunacağı oluyor. Beklentiler biraz değişti. Benzinli cephede 2.0 litre turbo benzinli 275 ps güç sunan motor kullanılabilir. Dizel olarak ise yine iki litrelik 190 ps güç üreten üniteye yer verilmesi bekleniyor. Önden çekişli hot hatch dünyasında rakiplerinin sınırlarını zorlaması beklenen 2019 yeni kasa Ford Focus ST için şimdilik paylaşacaklarım bu kadarla sınırlı kalıyor. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }