Oto Kokpit

2019 Rolls-Royce Phantom Tranquillity Özellikleri ile Tanıtıldı

Yeryüzünün en lüks araçlarını üreten Rolls-Royce, bu sefer Uzay temalı çalışmanın yapıldığı “2019 Rolls-Royce Phantom Tranquillity” modelini tanıttı. Dış tasarımında günce Phantom’dan pek farklı olmayan aracın yaşam alanında asıl dokunuşlar gerçekleştirilmiş. İşte detaylar…


2019 Rolls-Royce Phantom Tranquillity

2019 Cenevre otomobil fuarında tanıtılan Rolls-Royce Phantom Tranquillity, markanın Bespoke imkanlarının sınırsız olduğunu göstermek adına hazırlandı. 25 adetlik sınırlı üretimle özel müşterilerine sunulan aracın dışında kayda değer büyük farklılık bulunmuyor. Beş kat atılmış özel parlak boya standardını koruyan Phantom, titanyumdan üretilmiş Spirit of Ecstasy farkını eklemiş.

Asıl işlemler yaşam alanında yapılmış. İngiliz üreticinin Bespoke departmanı İngiliz Skylark uzay roketinde kullanılan X-Ray diyafram desenlerinden esinlenilerek iç mekan dizaynı yapılmış. Bu işlemleri kokpitte ve kapı içlerindeki kumaş alanların desenlerinde kullanmış.

2019 Rolls-Royce Phantom Tranquillity İçi

İç ambiyans aydınlatması başarıyla yapılan aracın tavandaki yıldız haritası aynen korunmuş ve kapı içlerindeki aydınlatma da altın sarısı renge yakın ton kullanmış. 24 ayar altın kaplama hoparlör kapakları, gümüş renkli kapı içlerindeki diğer trimlerle başarılı uyum sağlamış. Beyaz deri koltuklar ve geri kalan kısımlardaki beyaz kaplama alanlarda Rolls-Royce Phantom Tranquillity modelinin farkını ortaya koymuş. Ayrıca kokpitte yer alan titanyum saat ve Uzaycılık ile alakalı küçük dokunuşlarla da diğer Phantom modellerinden farkı ortaya çıkarılmış.

Rolls-Royce Phantom Tranquillity Fiyatı

Rolls-Royce Phantom Tranquillity hakkında genel bilgileri aktardım. Aracın satış fiyatı konusunda bilgi yer almıyor. Fakat Phantom hakkında daha fazla bilgi almak isteyenleri daha önce yayınlamış olduğumuz yeni kasa Phantom 8 yazısına alalım. O yazımızı okuduğunuz zaman Phantom’a aşık olabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }