Oto Kokpit

En Lüks SUV Geliyor: 2018 Yeni Rolls-Royce Cullinan

En Lüks SUV Geliyor: 2018 Yeni Rolls-Royce Cullinan

SUV dünyasındaki büyüme devam ediyor. Birçok marka crossover ve kompakt modelleri ile öne çıkarken premium markalarda boş durmuyor. İngilizler cephesinde önce Bentley bu sınıfa el attı. Şimdi de Rolls-Royce yepyeni oyuncusunu ileri sürüyor. 1 Aralık’ta marka tarafından resmi açıklaması yapılan yeni lüks SUV modelin adı Rolls-Royce Cullinan. İşte detaylar…

2018 Yeni Rolls Royce Cullinan Ne Zaman Çıkacak?

2018 Yeni Rolls-Royce Cullinan, karşımıza kamuflajlı olarak çıktı. İngiliz firmanın, önümüzdeki yıllarda en çok konuşulacak olan bu aracı en zengin kişiler tarafından tercih edileceği için Arap yarım adasının çöl ateşinden tutunda Rusya’nın nefes kesen soğuklarına dayanacak kadar sağlam olmalı. Ayrıca Yeni Rolls-Royce Cullinan, markanın geçmişten günümüze gelen lüks kavramını SUV sınıfında zirvede tutma misyonunu da başarıyla üstlenmesi gerekecek. Vee sınıfında başta Bentley Bentayga olmak üzere Audi Q7, Gelecek olan Yeni BMW X7, Mercedes GLS, Range Rover, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator gibi birçok lüks SUV ile yarışacak. Aslında yarışmasından ziyade direkt zirveye oynayacak.

Aracın kaputu altında yine devasa V12 motoru göreceğiz. Öte yandan iç mekandan premium algı yine en üst seviyede tutacak olan Rolls-Royce, teknolojik anlamda da en iyisini yapacak. 2017 yılının sonuna doğru tanıtacak olan araç, 2018 yılında yollarda olması bekleniyor. Şimdilik aktaracağım bilgiler bu kadar. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

2018 Yeni Rolls Royce Cullinan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }