Oto Kokpit

2018 Yeni Hyundai Sonata Hibrit Özellikleri ile Tanıtıldı

Daha kapsamlı bir dış tasarımla birlikte, yeniden tasarlanan iç tasarım, güvenlik, süspansiyon ve geliştirilmiş eğlence yapısı ile eşsiz bir sürüş deneyimi sunan 2018 Hyundai Sonata Hibrit tekerleklerinden, dış tasarımının her detayına kadar yeni ve özgün bir görünüm kazanmış. Sürüş deneyimini, gelişen otomobil teknolojisine en iyi şekilde entegre eden Hyundai Sonata özellikle daha yüksek konfor deneyiminin yaşanabilmesinin önünü açıyor. Bunların yanı sıra yeni arka lambaları, güncellenen tekerlekleri ve arka kısımda bagaj kapısı açma düğmesi şeklinde fonksiyon görmekte olan bir otomobil logosu bulunuyor.

2018 Yeni Hyundai Sonata Hibrit

Sürüş deneyimi sırasında sürücülerin daha yüksek güvenlik ve daha yüksek konfor standartlarını bir arada yakalayabilmesine yardımcı olacak yeni Hyundai Sonata Hibrit modelinin yenilenen yapısı çerçevesinde özellikle iç kabin genelinde yeni bir ‘3 kollu’ direksiyon ve revize edilerek, daha genişletilmiş ve daha basit anlaşılırlığı bulunan kontrol paneli bulunuyor. Bunun dışında güncellenen multimedya sistemi ve gelişmiş navigasyon işlevi de yer alıyor. Tüm bunlara ilave olarak daha güvenli araç sürüş deneyiminin elde edilebilmesi için Hyundai Sonata Hibrit modelinde ‘Kör Nokta Tespit Sistemi’ ve ‘Arka Çapraz Trafik Uyarısı’ gibi yeniliklerde yer alıyor. Otomobil güncellenen ve daha iyi noktaya getirilmiş olan ‘Şeritten Çıkma Uyarısı’ ve geliştirilen ‘Şerit Koruma Asistanı’ işlevleri de yer alıyor.

2018 Yeni Hyundai Sonata Hibrit Teknik Özellikleri

Süspansiyon konusundaki mevcut ihtiyaçlarında düşünülmesi ile 2018 Hyundai Sonata Hibrit modelinde yeni burçlar, arka aks taşıyıcılarında daha yüksek kalınlık ve daha kuvvetli burulma çubuğu sayesinde daha güncel ve daha fonksiyonel bir süspansiyon sunuyor. Yenilenen Hyundai Sonata Hibrit mevcut Nu motoru sayesinde 154 beygir gücü ve 190 nm tork ork üretimi gerçekleştiriyor. Elektrik motoru ile de 51 beygir ve 205 nm tork üretimi gerçekleştirilebiliyor. Hibrit sistemin sürücüye sunduğu net performans kapasitesi ise 6 bin devirde 193 beygir gücü seviyesinde bulunuyor. Standart olarak gerçekleştirilecek sürüşlerde mevcut koşullar kapsamında Hyundai Sonata Hibrit ile alınabilecek menzil mesafesinin ise 1.046 km(650 mil) olduğu belirtiliyor. Aktaracaklarım bu kadar. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }