Oto Kokpit

2018 Toyota GR Supra Racing Concept Tanıtıldı

Toyota, motor sporlarındaki durumunu güncellemek için bu aralar sıkı çalışma içerisinde yer alıyor. Merakla yeni nesil Toyota Supra’yı beklesek de prototip versiyonun testlerine devam ediyor. Fakat bunu sürdürürken motor sporlarında geleceğe dair planlarını da bizlerle paylaşıyor. Japonya’daki GT serisi yarışları için Cenevre’de tanıtılan ve TOYOTA GAZOO ekibinin elinden çıkan Toyota GR Supra Racing Concept, bizlere Japon üreticinin hem gelecekteki yarış vizyonunu hemde meraktan öldüğümüz yeni Supra için detaylar paylaşmış oldu. Hadi yazının devamında geçelim.

2018 Toyota GR Supra Racing
Toyota’nın hızlı araçlarını oluşturması için kurduğu GAZOO ekibi, yeni ürünler ortaya koymaya devam ediyor. 2018 Toyota GR Supra Racing Concept modeli de bunlardan biri olarak tanıtıldı. Standart Supra’ya göre farklı şasiye sahip olan araçta süspansiyonlar değiştirilmiş, BBS yarış jantları eklenmiş ve Michelin yarış lastikleri takılmış. Fren sistemi ve egzoz sistemine Brembo Racing el atmış. Ayrıca OMP ekipmanları da birçok yerde kullanılmış. Kapılarda ise karbon fiber paneller kullanılmış. Sonucunda ise ortaya yarış makinesi çıkmış.

2018 Toyota GR Supra Racing Özellikleri

Bu arada oyun tutkunları içinde müjdemi isterim. Nisan 2018’de çıkacak olan yeni sürüm Gran Turismo Sport oyununda Toyota GR Supra Racing modelini göreceğiz. Aktaracaklarım bu kadar. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }