Oto Kokpit

2022 Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Özellikleri Tanıtıldı

2022 Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Özellikleri Tanıtıldı

Gelişmiş sürüş konforu ve güvenlik özellikleri ile öne çıkan Eclipse Cross, Mitsubishi motor Corporation tarafından 2022 yılı için duyurulan modeller arasında yerini alıyor.

2022 Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Özellikleri  Yeni model ilk olarak Kasım 2020 yılında Avustralya ardından 2021 yılının ilk çeyreğinde ABD kullanıcılarına sunulacak. Plug-in bir hibrit versiyonu da piyasaya sürülecek model için bu özelliğin ne zaman sunulacağı henüz netlik kazanmadı.

Göze çarpan özellikleri, arttırılmış yol performansları, üstün ve çekici stil özellikleri ile SUV kategorisinde tasarım ve güvenlik sistemlerini baştan bir revizyona soktuklarını dile getiren Minoru Uehara, dört tekerden çekiş sistemi, revizyonist dış görünüm ve akıllı iç trim ve teknolojik özellikleri ile yeni Eclipse Cross’un baştan çıkarıcı özelliklerle bezeli olduğunu da dile getirdi.

2022 Yeni Mitsubishi Eclipse Cross

Yenilenen tampon ve aydınlatma özellikleri ile benzersiz bir görünüme kavuşan araç, cesur ve dinamik özellikleri bir arada bulunduruyor.

Sekiz ileri CVT şanzıman ve 1.5 litrelik MIVEC dört silindirli motor tipi ile piyasaya sürülecek modelde, alüminyum gövdeli motorun vermiş olduğu hafiflik hissi, verimlilik ve güç ile birleşerek sürücüler üzerinde farklı bir deneyim hedeflemiş. Yakıt tüketimi ve karbon salınımı konusunda oldukça başarılı sonuçlar alan yeni nesil motorda, son sürat ve kalkış zamanları da oldukça verimli tutulmuş.

Mitsubishi’nin kendi geliştirdiği S-AWC sistemi, güvenli yol tutuş karakteristiğini sahip olduğu çok bağlantılı süspansiyon sistemlerinden alıyor.

2022 Yeni Mitsubishi Eclipse Cross Kokpiti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }