Oto Kokpit

2022 Yeni Kasa Renault Kadjar (MK2) Geliyor

2022 Yeni Kasa Renault Kadjar (MK2) Geliyor

Renault’un sevilen SUV modeli Kadjar ikinci nesline kavuşuyor. Yeni kasa Renault Kadjar için çalışmalara başlandı. Tepeden tırnağa yenilenecek olan bu aracın prototip versiyonu hazır ve karlar üzerinde zorlu testlerde casus kameralara yakalandı. İşte detaylar…

2022 Yeni Kasa Renault Kadjar (MK2)

Renault Kadjar, 2015 yılında kompakt SUV sınıfında tanıtılmıştı. Ailenin sevilen modellerinden birisi olmayı başaran bu araç artık tamamen yenilenmek için mesaisine başlandı.

2022 Yeni Kasa Renault Kadjar (MK2) Ne Zaman Çıkacak?

Yeni nesil Qashqai gibi CMF-C platformunu kullanması beklenen ikinci nesil Renault Kadjar’da C tipi full led farların gelmesi bekleniyor. Zaten mevcut görsellerde bunu görmek mümkün oluyor. Arka alanda ise ledli stoplar göz kırpıyor.

2022 Yeni Kasa Renault Kadjar Ne Zaman?

Teknolojik anlamda yeniden ele alınacak olan ikinci nesil Renault Kadjar‘da elektrik destekli ünitelerin kullanılması bekleniyor. 1.3 litrelik turbo benzinli motorun hafif hibrit sistemle desteklenerek 140 ps ve 158 ps güç birimleriyle geleceği söyleniyor. Ayrıca Qashqai modelinde kullanılan e-POWER adlı 1.5 turbo benzinli motora entegre edilmiş hibrit sistemin 190 ps güçle geleceği düşünülüyor.

2022 yeni Renault Kadjar modeline dair şimdilik aktaracaklarımız bu kadarla sınırlı kalıyor. Gelimeler için bizi takipte kalınız…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }