Oto Kokpit

2021 Yeni Jeep Grand Cherokee L Özellikleri ile Tanıtıldı

Jeep ailesinin en büyük ve prestijli SUV modeli Grand Cherokee’nin uzun versiyonu lanse edildi. Yeni Jeep Grand Cherokee L, 3 sıralı 7 kişilik oturma düzeni, en güncel teknolojik özellikleri ve güçlü motoruyla karşımıza çıktı. İlk etapta ABD pazarında satışa sunulacak olan bu aracın açıklanan bilgilerine yakından bakalım.


2021 Yeni Jeep Grand Cherokee L Özellikleri

Yeni Jeep Grand Cherokee L adındaki son harften anlaşılacağı üzere mevcut Grand Cherokee’nin uzun versiyonunu temsil ediyor. Bu aracın aks aralığı 176 mm uzatılarak 3,091 mm’ye kadar çıkarılmış. Bu sayede 3 kişilik oturma düzeni arasındaki mesafe ve koltuklar katlandığı zaman oluşan yükleme hacmi ciddi oranda artırılmış.

2021 yeni Jeep Grand Cherokee L modelinde kullanılan motor seçeneklere baktığımızda ise 3.6 litre V6 290 beygir 348 nm tork ve 5.7 litre V8 357 beygir 529 nm tork güç üreten iki farklı benzinli motor kullanılmış. Bu motorlara 8 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor.

2021 Yeni Jeep Grand Cherokee L Teknik Özellikleri

2021 Jeep Grand Cherokee L, arazi yetenekleriyle de bir o kadar öne çıkıyor. Bu araç 30.1 derece yaklaşma açısına ve 22.6 derecelik uzaklaşma açısına sahip. Ayrıca elektronik olarak kontrol edilebilen dört çeker sistemi farklı sürüş modlarıyla kullanıcıya sunulabiliyor.

2021 Yeni Jeep Grand Cherokee L Öne Çıkan Donanımları
Grand Cherokee L modelinde sunulan özellikler arasında;

2021 Yeni Jeep Grand Cherokee L Donanımları

18 ila 21 inç arası jantlar,
yeni Uconnect 5 multimedya sistemi,
10.25 inçlik çerçevesiz dijital gösterge paneli,
10.1 inçlik multimedya ekranı,
tam 12 adet Tip A ve Tip C USB giriş yeri,
17 kanallı amfi alt yapısı üzerine hazırlanmış 19 hoparlörlü ve 1 adet 10 inçlik subwoofer’a sahip 950 wattlık McIntosh ses sistemi,
üçüncü sıra koltukta oturan çocukları izlemek için kamera,
dijital dikiz aynası,
gece sürüş asistanı ve güncel aktif sürüş asistanları bu lüks SUV’da bulunuyor.

Yeni Jeep Grand Cherokee L modeline dair ilk bilgiler bu kadarla sınırlı. Aracın fiyatı ve yollara çıkış tarihi netleşince güncelleme yapacağız. Sırada foto galeri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }