Oto Kokpit

2021 Yeni Chrysler Pacifica Özellikleri ile Tanıtıldı

MPV dünyasına bir araç daha eklendi. Yeni Chrysler Pacifica özellikleri ile birlikte halka duyuruldu. Bu araç, sınıfının gelişmiş AWD sistemine sahip olup çeşitli güvenlik sensörleri, park yardımı, otomatik cam silecekleri, medya ve eğlence sistemi gibi birçok donanımla da birlikte geliyor. İşte detaylar…


2021 Yeni Chrysler Pacifica

2021 Chrysler Pacifica, sınıfının en gelişmiş AWD sistemine sahip olacak. Yeni AWD sistemi ile optimize edilen sürüş deneyimi daha kaliteli hale gelecek. AWD sistemi, aracın çalışma durumuna göre sensörler yardımı ile otomatik devreye girer ve aracın optimizasyonunu sağlar. AWD sistemini etkileyen faktörler dış sıcaklık, ön cam sileceklerinin kullanım durumu, ön lastiklerdeki kayma, hızlanmanın durumu, elektronik stabilizasyon, ani manevralar ve yol kalitesidir. 2021 model Chrysler Pacifica aracında bulunan yaya güvenliği ile aracın önünde yaya mevcut ise araç otomatik olarak fren yapmaktadır. Ayrıca sürücü ve yolcuların alabileceği darbe risklerine karşın araçta ileri çarpışma uyarısı özelliği bulunmaktadır. Hız sabitleyici bulunan araçta hızı istediğiniz gibi sabitleyerek daha rahat bir sürüş yaşayabilirsiniz. Şeritten ayrılma uyarısı ise sürücülerin şeridin dışına çıktığında tekrar şeridin içerisine girmesini sağlamak için bir uyarı gönderen sistemdir. Araçta bulunan yağmur algılayan silecekler sayesinde yağmur yağdığında silecekler otomatik bir şekilde çalışmaktadır.

2021 Yeni Chrysler Pacifica Teknik Özellikleri

2021 model Chrysler Pacifica’da bulunan LED farlar, araçtaki ışığın daha dengeli yayılmasını sağlamaktadır. Aracın dokunmatik ekran üzerinden paylaşılan kuşbakışı görüntüsü, aracın 360 derece olarak izlenmesini sağlar. İçerisinde medya ve eğlence sistemi bulunan 2021 model Chrysler Pacifica, yolculuğunuzun daha keyifli geçmesini sağlayacak.

2021 Yeni Chrysler Pacifica Kokpiti

2021 yeni Chrysler Pacifica, kaliteli bir dış mimariye sahiptir. Çarpıcı renkler, siyah parlak bir ızgara dokusu, LED ışıklı lamba, aerodinamik bir gövde ve modern bir tasarım içeren 2021 model Chrysler Pacifica, kendini yolculara hayran bırakacak. Geniş ve uzun bir görünüme sahip aracın lastikleri siyah parlak bir jant içermektedir. Aracın iç tasarımında ise deri koltuk, çeşitli düğmeler ve dokunmatik ekran göze çarpmaktadır. Fonksiyonel bir direksiyona sahip araç, geniş ve konforlu bir oturma alanına sahiptir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }