Oto Kokpit

2020 Yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet Geliyor

2020 Yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet Geliyor

Volkswagen ailesinin henüz ülkemizde satışa sunmadığı ama yakın zamanda Türkiye yollarında da göreceğimiz crossover SUV modeli T-Roc için cabrio versiyonunun hazırlıkları başladı. Yeni T-Roc Cabriolet modelinin prototipi kamuflajlı şekilde testlere devam ederken casus kameraların objektifine takıldı ve doğal olarak otomobil gündemine gelmiş oldu. İşte detaylar…


2020 Yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc 2017 yılında tamamen gün yüzüne çıkmıştı. Volkswagen ailesinin yepyeni tasarım diliyle şekillenen aracın hem dışı hemde içi gayet başarılı şekilde tasarlanmış ve T-Roc modelinin donanımsal olarak sınıfının yeterliliklerini fazlasıyla karşılaması sağlanmıştı. Yollardaki varlığının ikinci yılını tamamlamaya yaklaşan araç için şimdi de Cabriolet versiyonu sunulacak. Kumaş tentesi ile testlerde görüntülenen T-Roc Cabriolet için şuan fazla bilgi yer almıyor. Fakat güncel versiyondan donanımsal olarak pekte farkı bulunmayacak.

Yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet

Üç kapılı olarak üretilen VW T-Roc Cabriolet modelinin tente açılma süresi, boş ağırlığı ve sahip olacağı motor seçenekleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Aracın kalbinde 1.0 TSi, 1.5 TSi ve 2.0 TSi (190 ps) turbo benzinli, 2.0 TDi, 1.6 TDi turbo dizel motor seçenekleri yer alabilir. Tabi bunun yanı sıra yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet ‘in ne zaman yollara çıkacağı da büyük merak konusu oluyor. Volkswagen firmasının Almanya’daki Osnabrück şehrinde bulunan fabrikasında üretilmesi beklenen T-Roc Cabriolet modelini 2020 yılının ilk yarısında tanıtması ve Avrupa’daki bayilerde kullanıcılarla buluşturması bekleniyor. Şimdilik araç hakkında aktaracaklarım bunlarla sınırlı kalıyor. Gelişmeleri takip ediyorum. Yeni bilgiler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

2020 Yeni Volkswagen T-Roc Cabriolet Ne Zaman Çıkacak?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }