Oto Kokpit

2020 Yeni Volkswagen Atlas Cross Sport Görüntülendi

2020 Yeni Volkswagen Atlas Cross Sport Görüntülendi

Volkswagen, Asya pazarındaki üretimini genişletip müşteri portföyüne daha fazla araçla hitap etmek adına bu seferde “Atlas Cross Sport” adlı modelle geliyor. Yepyeni SUV modelleriyle iki yıldır aktif olan marka hem Asya hemde ABD pazarında değerlendirmek adına yeni araç üretti ve testlere çıkardı. Prototip haliyle testlerden görüntülenen araç hakkında beklentiler oldukça yüksek. İşte detaylar…


2020 Yeni Volkswagen Atlas Cross Sport

Volkswagen ailesinin Coupe SUV modeli olarak gelmesi beklenen yeni Atlas Cross Sport, Tiguan ile Atlas modeli arasında fiyat ve kalite dengesinde olacak.

Avrupa pazarı için satışı şuan düşünülmeyen yeni Volkswagen Atlas Cross Sport için kullanılacak olan motor seçenekleri arasında 3.6 litrelik V6 motor ve buna eşlik edecek çift elektrikli üniteli hibrit sistemin yer alması bekleniyor. Ayrıca 2.0 litrelik turbo benzinli motorunda kullanılacağı ön görülüyor. Hem önden hemde dört tekerden çekiş sistem seçenekleriyle müşteriye sunulacak olan araçta 8 ileri otomatik şanzıman görev alabilir. Ayrıca Atlas Cross Sport için Volkswagen ailesinde kullanılan en güncel aktif sürüş asistanları da görev yapacak.

Yeni Volkswagen Atlas Cross Sport

Volkswagen Atlas Cross Sport, ABD’nin Tennessee eyaletindeki fabrikasında önümüzdeki sene üretime girecek. 2019 yılının sonuna doğru da lansmanı yapılarak 2020’ye doğru satışa çıkması bekleniyor. Şimdilik araç hakkında aktaracaklarım bu kadar. Avrupa pazarı için satışı planlanmadığı için daha fazla detaya girmeyeceğim. Fakat resmi tanıtım sonrası aracı tekrardan kaleme alacağım.

Yeni Volkswagen Atlas Cross Sport Ne Zaman Çıkacak?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }