Oto Kokpit

2020 Yeni Toyota Tacoma Özellikleri ile Tanıtıldı

Toyota’nın ABD’de en çok rağbet gören araçlarından birisi olan Tacoma makyajlandı. Yeni Toyota Tacoma bir takım yeniliklerle gün yüzüne çıktı. İşte detaylar…


2020 Yeni Toyota Tacoma Özellikleri

Tacoma, 1995 yılında N140 kodu ile yollara çıkmıştı. Güncel versiyonu ise üçüncü nesil olarak 2015 yılında N300 kasa kodu ile lanse edilmişti. Toyota Tacoma ABD pazarı için özel bir araç. Son 14 yıldır Amerika’nın en çok satan orta sınıf kamyoneti olma özelliği taşıyor.

2020 Toyota Tacoma özelliklerine baktığımızda yeni 16 inç jantlar, SR donanımında 7 inçlik dokunmatik ekran, SR5 paketinde ise 8 inç dokunmatik multimedya ekranı sunuluyor. Android Auto, Apple CarPlay ve Amazon Alexa uyumlu multimedya sistemi 10 yollu elektrikli sürücü koltuğu gibi donanımlarda bu araçta bulunuyor.

2020 Yeni Toyota Tacoma

2020 Yeni Toyota Tacoma güvenlik sistemlerinde ise yaya algılama ve çarpışma önleme asistanı, şerit takip ve uyarı sistemi, adaptif hız sabitleyici gibi özellikler sunuluyor.

2020 Yeni Toyota Tacoma Fotoğrafları

Son olarak aracın motor seçeneklerine bakalım. Makyaj öncesi versiyon ile 2020 yeni Toyota Tacoma da sunulan ünite arasında fark bulunmuyor. Baz versiyonda 2.7 litre dört silindirli atmosferik benzinli motor var ve 159 beygir 244 nm tork güç sunup 6 ileri manuel şanzımanla alınabiliyor. Daha güçlüsü olarak ise 3.5 litre V6 benzinli ünite olup 278 beygir 359 nm tork güç sunuyor ve 6 ileri otomatik şanzımanla geliyor. Araç hakkında paylaşacaklarım bu kadarla sınırlı kalıyor. Bu aracı Türkiye yollarında görmeyeceğimiz için fiyat konusu ilgi alanımıza girmiyor. Umarım Toyota severlerin ilgisini çeken içerik olmuştur. Sırada yeni Tacoma’nın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }