Oto Kokpit

2020 Yeni Toyota Sequoia TRD Pro Özellikleri ile Tanıtıldı

Japon otomobil devi Toyota’nın SUV modelleri arasında yer alan ve büyük toplarından 2020 yeni Toyota Sequoia TRD Pro, Şikago otomobil fuarında gün yüzüne çıktı. Gelin bu dev aracı yakından tanıyalım.


2020 Yeni Toyota Sequoia TRD Pro Özellikleri

Toyota Sequoia, 2000 yılında yollara çıktı. 2008 yılında kasa değiştiren ve XK60 kodlu ikinci nesliyle yollara çıkan Sequoia, özellikle ABD kullanıcılarına yönelik üretildi. Beş metreyi aşkın uzunluğu ile büyük SUV dünyasının öne gelen bu aracı şimdi de 2020 Toyota Sequoia TRD Pro modeliyle karşımıza çıktı.

2020 Yeni Toyota Sequoia TRD Pro Teknik Özellikleri

Avrupa pazarına uygun olmayan üniteye sahip olan aracın kalbinde 5.7 litre i-FORCE V8 benzinli motor bulunuyor. 381 beygir 544 nm tork güç üreten 2020 Toyota Sequoia TRD Pro, 6 ileri otomatik şanzımana sahip. Teknik kısım hakkında fazla bilgi paylaşılmadığı için donanıma geçelim.

2020 Yeni Toyota Sequoia TRD Pro Donanımları

2020 yeni Toyota Sequoia TRD Pro için 18 inçlik BBS forged alüminyum jantları sunuluyor ve bu jantlara 275/65 R18 lastikler eşlik ediyor. Bunun yanı sıra 8 yöne elektrikli olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu, üç bölgeli otomatik klima, anahtarsız çalıştırma, Android Auto, Apple CarPlay, Amazon Alexa uyumlu multimedya sistemi gibi donanımlarda bulunuyor. Ayrıca Toyota Safety Sense-P adlı güvenlik paketi ile çarpışma önleme asistanı, yaya algılama ve otomatik frenleme asistanı, kör nokta algılama sistemi, otomatik uzun far asistanı gibi üstün özellikler de yer alıyor.

Yeni Toyota Sequoia TRD Pro hakkında aktaracağım bilgiler bu kadar. Aracın Avrupa satışı olmayacağı için fiyat bilgisi de bizi ilgilendirmiyor. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }