Oto Kokpit

2020 Yeni Nissan Versa Özellikleri ile Tanıtıldı

Nissan’ın ABD pazarı için ürettiği yeni Nissan Versa gün yüzüne çıktı. “2019 Rock the Ocean’s Tortuga” müzik festivalinde tanıtılan bu araç Avrupa yollarına çıkmayacak. Fakat Nissan severlerin yeni Versa’yı merak edeceğini düşünerek bu aracı daha yakından inceleyelim.


2020 Yeni Nissan Versa

2006 yılında ilk nesli, 2012 yılında ise ikinci jenerasyonu ile yollara çıkan Versa, şimdi ise üçüncü versiyonuna kavuştu. Markanın güncel tasarım diliyle şekillenen 2020 yeni Nissan Versa, oldukça sportif ve çekici görünüme sahip.

Yeni Nissan Versa

8 renk seçeneği ile satışa sunulacak olan 2020 Nissan Versa‘nın yaşam alanı da dışı kadar ilgi çekiyor. Spor deri direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, çift renkli iç trim, sor koltuklar, deri kaplama konsol gibi ilgi çeken diğer detaylarda bulunuyor. Ayrıca Nissan Versa için otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özellikler de sunuluyor.

2020 Yeni Nissan Versa Kokpiti

Avrupa pazarında satışa sunulmayacak olan 2020 Yeni Nissan Versa için kalbindeki ünite de bizlere pek uygun değil. 1.6 litre 4 silindirli atmosferik benzinli motoru ile 122 beygir 155 nm tork güç üreten bu araç 5 ileri manuel veya Xtronic otomatik şanzımanla alınabilecek. Fakat dediğim gibi atmosferik motorlar geride kalmaya başladı. Bu yüzden bizler için pek uygun değil. Fakat tasarımıyla donanımıyla çok güzel sedan otomobil olduğunun altını özellikle çizmek lazım. Araç hakkında aktaracaklarım bu kadar. Sırada yeni Nissan Versa’nın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }