Oto Kokpit

2020 Yeni Mercedes GLB Kokpiti Görüntülendi

2020 Yeni Mercedes GLB Kokpiti Görüntülendi

Mercedes’in küçük SUV sınıfı için satışa sunacağı yeni modeli GLB serisinin kokpiti görüntülendi. Yeni Mercedes GLB modelinde tıpkı yeni kasa A serisindeki yapıyı kullandığını görüyoruz. İşte detaylar…


2020 Yeni Mercedes GLB Kokpiti

Yeni Mercedes GLB ile ilgili ilk haberi daha önce paylaşmıştım. Şimdi de aracın yaşam alanı görüntülendi. Alman firmanın yeni nesil araçlarında kullandığı dijital kokpit GLB serisinde de kendini göstermeye devam ediyor.

GLA serisinden biraz daha iri olarak üretilecek aracın genel yapısı GLC modelinden biraz daha küçük olacak. Kokpit kısmı ise A serisi ve B serisinden az daha büyük olarak dikkat çekiyor. Donanım kısmında ise güncel A serisinde kullanılan donanımların 2020 Mercedes GLB serisinde de yer almasını bekliyorum.

Motor kısmında ise 1.33 litrelik ve 1.6 litrelik turbo benzinli, 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik turbo dizel ünitelerle gelmesi muhtemel araçta, performans serisine de yer verilecek. Bunun da Mercedes-AMG GLB 35 adlı versiyonla sağlanıp 2.0 litre 301 beygir güç üreten turbo benzinli ünitenin kullanılacağı ön görülüyor.

Şimdilik 2020 yeni Mercedes GLB serisi hakkında aktaracaklarım bu kadar. Aracın yollara çıkış tarihi net değil ama beklentiler 2019 yılının ortasında satışa sunulacağı üzerine yoğunlaşıyor. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }