Oto Kokpit

2020 Yeni Lexus LC Cabrio Geliyor

2020 Yeni Lexus LC Cabrio Geliyor

Lexus ailesine bir üye daha katılıyor. Markanın önde gelen modellerinden birisi olan LC’nin üstü açılıyor. 2020 yeni Lexus LC Cabrio modeline dair ilk bilgiler aktarıldı. İşte detaylar…


2020 Yeni Lexus LC Cabrio

Lexus LC, 2017 yılında yollara çıktı. Lüks spor otomobil dünyasında iki yıldır yollarda olan bu araç 3.5 litre ve 5.0 litre motor seçenekleriyle alınıyor. 10 ileri otomatik şanzımana sahip olan bu araç Lexus LFA modelinin yerine gelmişti. Japon firma şimdi ise “Convertible” modeli için çalışmalara başladı.

2020 Yeni Lexus LC Convertible

Lexus, Avrupalı rakipleri gibi çok hızlı kasa değişimi yapan ya da sürekli yeni model üreten bir firma değil. Cabrio yani üstü açılan aracı son olarak 2015 yılında üretmişti. Lexus, aradan geçen 4 yıldan sonra Lexus LC Cabrio ile yepyeni ve özgürlük dolu bir aracı üretme kararı aldı.

Lexus LC Convertible‘ın üretim kararının ilk yansıması bu sene Ocak ayında gerçekleştirilen 2019 Detroit Otomobil Fuarında bu aracı konsept modeliyle lanse edilmişti. Şimdi ise seri üretim versiyonu ile kullanıcıyla buluşacak. Aracın üretim tarihine dair herhangi bilgi paylaşılmadı. Fakat önümüzdeki aylarda bu konu hakkında bilgi paylaşılacak. Konu hakkında gelişmeler oldukça güncelleme yapacağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }