Oto Kokpit

2020 Yeni Kia Stinger GTS Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Kia’nın en ateşli araçlarından Stinger için çok özel versiyon üretildi ve 2019 New York otomobil fuarında tanıtıldı. Yeni Kia Stinger GTS 800 adetlik sınırlı üretimle ABD pazarı için satışa sunuldu. Güç bakımından farklı olmasa da görünüm olarak en özel Stinger diyebiliriz.


2020 Yeni Kia Stinger GTS

Yeni Kia Stinger GTS kalbinde 3.3 litre V6 twin turbo benzinli motor bulunuyor. 365 beygir 510 nm tork güç üreten bu araç 8 ileri otomatik şanzımanla geliyor ve D-AWD ya da RWD yani dört tekerden çekiş veya arkadan itişli olarak tercih edilebiliyor. Konfor, Spor ve Drift adlı üç farklı sürüş moduna sahip olan bu hızlı aracın öne çıkan özelliklerine bakalım.

2020 Yeni Kia Stinger GTS Özellikleri

Özel turuncu rengi ile ilk başta dikkatleri üzerine çeken Kia Stinger GTS‘in dışında karbon fiber yan aynalar, ön tamponda karbon fiber parçalar ve yine karbon fiber malzemeden yapılmış arka difüzör öne çıkıyor.

Yaşam alanında ise deri koltuklar, alcantara kaplama uygulanmış direksiyon simidi, ön kol dayama, vites topuzu farklılıkları öne çıkıyor. 720 watt rms güce sahip Harman-Kardon ses sistemi ve sunroof özelliklerinin standart olarak sunulduğu bu aracın son olarak fiyatına bakalım.

2020 Yeni Kia Stinger GTS Kokpiti

Yeni Kia Stinger GTS Fiyatı
İki farklı seçenekle alınabilecek Stinger GTS’in arkadan itişli modeli 44 bin dolardan, D-AWD adlı dört çeker versiyonu ise 46.500 dolardan satışa sunulacak. Ülkemizde 3.3 litrelik motor hacminin ciddi vergi yükü getirmesinden dolayı fiyatı astronomik seviyelere çıkacağı için Stinger GTS’i bayilerde görmemiz mümkün olmayacak. Araç hakkında temel bilgileri aktardım. Sırada fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }