Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Volkswagen Transporter T7 Görüntülendi

2020 Yeni Kasa Volkswagen Transporter T7 Görüntülendi

Volkswagen ailesinin ticari sınıftaki önemli temsilcisi Transporter yeni kasasına kavuşuyor. Yeni VW Transporter T7‘nin prototip hali bitti ve testlerde casus kameralara yakalandı. İç mekanı da görüntülenen aracın detaylarına geçelim.

2020 Yeni Kasa Volkswagen Transporter T7

Volkswagen Transporter, 1950 yılında T1 kodu ile Beetle’ın minibüs versiyonu olarak yollara çıktı. Bu araç çok sevilince 1967’de T2 tanıtıldı. Başarılı satışlar devam etmesiyle 1979’da T3 geldi. Uzun süre üretilen T3, 1990 yılında yerini daha modern hatlara sahip T4 versiyonuna bıraktı. Türkiye’de sükse yapan Transporter T4 oldu. 2003 yılında tekrardan kasa değiştiren araç 2016 yılında hali hazırda yollarda olan T6 kasa kavuştu. Üretim aralığını kısaltan Volkswagen, önümüzdeki yıl yeni Transporter T7‘yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Volkswagen Transporter T7

Yedinci nesliyle yollara çıkacak olan 2020 yeni kasa Transporter‘ın casus kameralara yakalanan prototipine baktığımızda dışta tasarıma dair pek bilgi sahibi olmak mümkün değil. Fakat daha düz ve köşeli hatların kullanılacağını far yapısına ve genel çizgilere bakarak söyleyebiliriz.

2020 Yeni Kasa Volkswagen Transporter T7 Kokpiti

Transporter T7’nin yaşam alanına baktığımızda;
eğitimi artırılan multimedya ekranı,
dijital gösterge paneli,
değişen otomatik şanzıman konumu ve yapısı,
tamamen yenilenen kokpit dikkat çekiyor.

2020 Yeni Kasa Volkswagen Transporter T7 Ne Zaman Çıkacak?

2020 yeni kasa Volkswagen Transporter T7 hakkında aktaracaklarım bu kadar. Araç hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyorum. Herhangi gelişme oldukça güncellemeye devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }