Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Nissan Juke (MK2) Görüntülendi

2020 Yeni Kasa Nissan Juke (MK2) Görüntülendi

Nissan’ın küçük çirkin SUV’u Nissan Juke, ikinci nesliyle yollara çıkma hazırlıklarındayken kamuflajlı şekilde görüntülendi. Yeni kasa Nissan Juke, prototip yüzüyle testte iken casus kameralara yakalandı. İlk görsellerden aracın genel hatlarına ulaşmak mümkün olmasa da far ve stop grubunun yapısından ön fikir edinebiliyoruz. İşte detaylar…


2020 Yeni Kasa Nissan Juke (MK2)

Nissan Juke, 2010 yılında crossover SUV sınıfına adım attı. Nissan B platformunda üretilen bu araç 9 yıldır yollarda ve makyaj operasyonu geçirmesine rağmen genel kimlik değişmedi. Bu kalıbı yıkmak için ikinci nesliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor.

2020 Yeni Kasa Nissan Juke (MK2) Ne Zaman Çıkacak?

CMF-B platformunda üretilecek olan 2020 yeni Nissan Juke, casus kameralardan yansıyan görsellere baktığımızda önde ve arkada led aydınlatma ekipmanları öne çıkıyor. Bu karelerden baktığımızda ön kısımda ledli far yapısının olacak gibi görünüyor. Arka kısımda ise Nissan Qashqai modelini andıran ledli stoplar dikkat çekiyor.

Yeni Kasa Nissan Juke (MK2)

2020 Yeni Kasa Nissan Juke için sunulacak olan üniteler arasında 1.0 litre üç silindirli turbo benzinli, 1.6 litre turbo benzinli ve 1.5 litre turbo dizel ünitelerin olması bekleniyor. Tabi bunlar şimdilik tahminden öteye geçmiyor. Araç hakkında gelişmeleri takip ediyorum. Yeni bilgiler oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }