Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Nissan Juke 3 Eylül’de Gün Yüzüne Çıkıyor

2020 Yeni Kasa Nissan Juke 3 Eylül’de Gün Yüzüne Çıkıyor

Nissan’ın merakla beklenen küçük SUV modeli Juke ikinci nesliyle önümüzdeki ay gün yüzüne çıkıyor. Tepeden tırnağa yenilenen MK2 Juke, güncel modelinden daha iyi ve sert görünüme sahip olması bekleniyor. Bence bu araç Japon araçlarının tasarım kimliğini en iyi şekilde yansıtacak. İşte detaylar…


2020 Yeni Kasa Nissan Juke

2020 Nissan Juke modeline dair casus fotoğrafları daha önce buradaki yazımda paylaşmıştım. Japon üreticinin B SUV sınıfında temsilcisi olan Juke lansman öncesi son görselleriyle karşımıza çıktı.

3 Eylül’de Frankfurt’taki fuar öncesi tanıtımı yapılacak olan Juke’a ait üç farklı görsellere baktığımızda ağırlıklı olarak led aydınlatma yapısı dikkat çekiyor. Özellikle led gündüz farının yapısı çok çekici duruyor. İki hafta sonra resmi lansman sonrası tasarım üzerinde daha net konuşacağımız için şimdilik bu kısmı es geçip teknik alana yönelelim.

2020 Yeni Kasa Nissan Juke Ne Zaman Çıkacak?

2020 yeni kasa Nissan Juke Renault ailesinden Captur’unda dahil olduğu CMF-B platformunda üretileceği biliniyor. Araçta sunulacak motor seçenekleri net olmamakla birlikte 1.0 litre 3 silindirli turbo benzinli, 1.3 litre 4 silindirli 140 ps ve 160 ps turbo benzinli ve 1.5 litre turbo dizel ünitelerin yer alması bekleniyor. Bunlara ek olarak 1.6 litrelik atmosferik benzinli motora entegre edilmiş 9.8 kwh bataryalı elektrikli motorun oluşturduğu plug-in hibrit motorun da yeni kasa Juke modelinde sunulabilir. Bu ünite ile 2020 Juke’un saf elektrikli sürüşle 30 kilometrelik menzil sağlayacağı ön görülüyor.

2020 Yeni Kasa Nissan Juke Ne Zaman?

Şimdilik 2020 Yeni Kasa Nissan Juke hakkında aktaracaklarım bu kadar. Gözler 3 Eylül’e çevrildi. Aracın lansmanı yapıldığı zaman tüm detaylarıyla sitemizde yer vereceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }