Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Mercedes S Serisi (MK8) Görüntülendi

F segmentinin en iyi modellerinden birisi olan Mercedes S serisi yepyeni kasası ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Prototip versiyonu hazırlanan sekizinci nesil 2020 Yeni Kasa Mercedes S serisi, testler esnasında casus kameralara yakalandı. Alman devinin en iyi araçları arasında yer alan S serisinin yeni teknolojik özelliklere, daha güçlü ve ekonomik motorlara sagip olması bekleniyor. İşte detaylar…


2020 Yeni Kasa Mercedes S Serisi (MK8)

Yedinci nesil Mercedes S Serisinin makyajlı versiyonu ile iki yıl önce tanışmıştık. Lüks algısını daha üst seviyeye taşıyan Alman üretici, yeni nesi S serisi ile bunu günümüz teknolojisiyle birleştirip bizlere sunacak. Motor kısmında elektrikli varyasyonların öne çıkmasını bekliyoruz. Fakat dizel ve özellikle de hibrit yapıdaki benzinli motorlar yerini koruyacaktır. Yeni S serisinin MK8 kasa da iki litrelik dizel motora kavuşacağını düşünüyorum. Umarım Alman firma beni yanıltmaz. Çünkü S serisi ülkemizde iyice ulaşılmaz rakamlara çıktı ve bu konuda BMW’nin şuan ülkemizde avantajlı olduğunu biliyoruz. Çünkü iki litrelik 730i benzinli ve 725d dizel motor seçenekleri satışta bulunuyor. Bu da ÖTV diliminde BMW’yi %160’lık dilimden %110’luk dilime çekiyor. Kısacası birkaç yüz bin TL daha ucuz olması anlamına geliyor.

Yeni Kasa Mercedes S Serisi Ne Zaman Çıkacak?

Tasarımsal olarak ise 2020 yeni kasa Mercedes S serisinin güncel E serisine anımsatacağını düşünüyorum. En azından kamuflaj üzerinden bunu anlayabiliyoruz. Far yapısı benzerliğin en temel noktasını oluşturuyor. Yeni S serisinin yaşam alanından da küçük kare alınmış. Bu kısımda kamuflajla örtülse de Mercedes’in güncel araçlarında sunduğu dijital kokpit, bu araçta da kendini göstermiş.

2020 Yeni Kasa Mercedes S Serisi Kokpiti

Şimdilik 2020 Yeni Kasa Mercedes S Serisi hakkında paylaşacağım bilgiler bunlarla sınırlı kalıyor. Gelişmeleri takip ediyorum. Büyük bir ihtimal 2020 yılı içerisinde yeni nesil S serisini görebileceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }