Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Ford Kuga (MK3) Görüntülendi

Ford ailesi Avrupa pazarında kompakt SUV sınıfında temsil eden Kuga, üçüncü jenerasyonuna kavuşuyor. Prototip yüzüyle daha önce kameralara yakalanan araç bu sefer aydınlatma alanları tamamen açık şekilde görüntülendi. Yeni kasa Ford Kuga, far ve stoplarıyla yeni Focus modelini anımsatıyor. İşte detaylar…


2020 Yeni Kasa Ford Kuga

Ford Kuga’nın otomobil dünyasındaki yolculuğu C1 platformunda üretilen modeliyle 2008 yılında başlamıştı. 2012 yılında C520 kodlu ikinci nesil Ford Kuga tanıtıldığı zaman ilk nesil de varlığını bazı ülkelerde devam ettiriyordu. 2013 yılında ilk versiyon üretim bandına veda etti ve MK2 Kuga varlığını sürdürmeye devam etti. 2016 yılında da facelift yani makyajlı yüzü tanıtıldı. 7 yıldır yollarda olan ikinci nesil de yavaştan üretim bandına veda etmeye hazırlanıyor. Sırada MK3 Kuga var.

2020 Yeni Kasa Ford Kuga Ne Zaman

2020 Yeni Kasa Ford Kuga için çekilen ilk fotoğraflara bakarak yeni nesil Fiesta ve Focus’ta yer alan tasarım hatlarının kullanıldığını görüyoruz. Ön ızgara zaten aracı iyice açık ediyor. Donanım kısmında güncel Ford modellerinde yer alan anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 8 inçlik dokunmatik ekran, geliştirilmiş multimedya sistemi, park pilot özelliği, çift bölgeli tam otomatik klima, aktif sürüş asistanları gibi özellikler yer alacaktır.

2020 Yeni Kasa Ford Kuga Ne Zaman Çıkacak?

Yeni Kasa Ford Kuga için motor kısmında henüz bir şeyler söylemek mümkün değil. Fakat Türkiye yollarına bu aracın mutlaka 1.5 litrelik turbo dizel motorla gelmesini bekliyorum. 120 ps 118 beygir 300 nm tork güç sunan bu ünite yeni Focus’ta kullanıldı. Hemde 8 ileri otomatik şanzımanla. Yeni Kuga da bu üniteye sahip olup cezbedici fiyatla satışa sunuldu mu rakiplerini üzebilir. Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }