Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa Dacia Dokker (MK2) Görüntülendi

2020 Yeni Kasa Dacia Dokker (MK2) Görüntülendi

Hafif ticari araç dünyasının en uygun fiyatla satılan arabalarından birisi olan Dokker yenileniyor. Yeni Kasa Dacia Dokker olarak lanse edilecek bu aracın prototip versiyonu hazırlandı ve testteyken görüntülendi. İşte detaylar…

2020 Yeni Kasa Dacia Dokker

Dacia Dokker, 2012 yılında hafif ticari araç olarak lanse edilmişti. Dizel ve benzinli motor seçenekleriyle kullanıcıya sunulan bu araç 7 yıldır hem uygun fiyatıyla hemde ekonomik motor seçenekleriyle ticaretle uğraşanların ilgisi olmuştu. Şimdi ise bu araç yeni kasasına kavuşacak.

2020 Yeni Kasa Dacia Dokker Ne Zaman Çıkacak?

2020 Yeni Kasa Dacia Dokker, Renault ailesinden aldığı tasarım, donanım ve teknik desteğiyle üretilmeye devam edecek. Aracın prototip modeli kamuflajlı olduğu için tasarım konusunda nasıl bir araçla karşılaşacağımız net değil. Fakat donanımsal ve kokpit yapısı konusunda yeni Duster’dan esintiler olacak. Ayrıca yeni nesil Kangoo’nun da yeni kasa Dokker’ın şekillenmesinde payı olacak.

Dacia Dokker 2 güncel versiyona göre daha geniş yükleme kapasitesiyle gelmesi bekleniyor. Öte yandan sürüş kalitesinin biraz daha iyileştirileceğini ön gördüğüm yeni Dokker da Euro 6d-Temp normlarına uygun motorlar kullanılmaya başlanacak. Şimdilik araç hakkındaki ilk bilgiler bu kadar. Yeni Dokker tanıtıldığı zaman tüm hatlarıyla sizlere aktaracağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }