Oto Kokpit

2020 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Kokpiti Görüntülendi

2020 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Kokpiti Görüntülendi

BMW, mevcut modellerini yenilemeye devam ediyor. Yakın zaman öncesinde G20 kodlu 3 serisi ile tanışmıştık. Şimdi ise yeni kasa BMW 4 serisini bekliyoruz. Bu bekleyiş esnasında aracın prototip versiyonu testlerde gezerken dış ve iç görselleri de kamuflajlı olsa da görüntüleniyor. Daha önce dışını gördüğümüz yeni 4 serisinin şimdi de içi görüntülendi. Fakat iç kısımda kamuflaj yok denecek kadar az ve birçok şey net görünüyor. İşte detaylar…


2020 Yeni Kasa BMW 4 Serisi Kokpiti

2020 yeni kasa BMW 4 serisi, 2019 yılı içerisinde Cabrio modeli G22, Coupe modeli ise G23 kodlu kasayla gelecek. Tıpkı önceki nesilde olduğu gibi yeni çıkan 3 serisi ile büyük benzerlik taşıyacak olan ikinci BMW 4 serisi, yaşam alanında neredeyse birebir yapıda olacak.

Fotoğrafa baktığımızda dijital gösterge paneli, geniş multimedya ekranı kendini gösteriyor. Orta konsolda bazı tuş yerleşimi 3 serisinden farklı olsa da yeni kasa 4 serisi büyük farklar içermeyecek. Şimdilik fazla bilgi paylaşamıyorum. Gelişmeleri takip ediyorum. Yeni bilgiler oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }